Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Konvoj opět stojí: Jeden na D1, druhý na Pražském okruhu

Autor: dce, ČTK - 
30. března 2015
12:34

Americký vojenský konvoj se v Česku potýká s nemalými problémy. Nejprve to bylo ozpoždění kvůli neodstatku paliva, pak problémy na D1. A dnes zase – příjezd do Prahy vojákům zkomplikovala nehoda na Pražském okruhu a podle našich informací trpí i oni sami problémy s technikou.

Konvoj mířící z Vyškova bude mít asi velké zpoždění. Podle informací Blesk.cz se konvoj zastavil na dálnici D1 na 186. kilometru, kde došlo k blíže nespecifikované poruše amerického vozu. 

Druhá část konvoje, která mířila z Liberce, si kvůli nehodě několika kamionů postála i na Pražském okruhu. Podle mluvčího pražské policie Tomáše Hulana se na 18. kilometru stala nehoda tří nákladních automobilů a na 16. kilometru se srazily dva kamiony. První vozidla kolony ale už dojela do Ruzyně do vojenských kasáren.

Prahou také projel konvoj armádních nadšenců s dvacítkou vojenských veteránů. Z Kampy přes Pražský hrad dojeli k ruzyňským kasárnám, kde budou po celý den vítat konvoj americké armády.

Video Americký konvoj se setkal s vesměs pozitivními reakcemi - ČTK
Video se připravuje ...

petrusaa ( 30. března 2015 19:12 )

 V loňském roce americká policie usmrtila 1100 lidí. Zatímco v Kanadě to bylo 14 lidí, v Číně 12 lidí a v Německu po zásahu tamější policie nezemřel vůbec žádný člověk.

jarekshark ( 30. března 2015 18:18 )

V ROCE 1945 NAS OSVOBODILI RUSOVE A SPOJENE STATY AMERICKE Z NACISTICKE OKUPACE,BEZ AMERICKE POMOCI BY CESKEJ NAROD ZIL DNES NA SIBIRI,TAKOVE BYLI PLANY HITLEROVSKEHO NEMECKA,SPOUSTA AMERICKEJCH VOJAKU POLOZILO ZIVOT ZA TU NASI MALOU ZEMICKU.JA JSEM AMERICE VDECNEJ A DEKUJI.

petrusaa ( 30. března 2015 17:28 )

Popisek: Americký Kongres Věděli jste, že celá jedna čtvrtina vězňů z celého světa se nachází ve Spojených státech? Tušili jste, že společnost Apple má více peněz než americké ministerstvo financí? Věděli jste, že pokud nemáte žádné dluhy a navrch 10 dolarů v peněžence, tak jste bohatší než 25 % všech Američanů? Napadlo by vás, že americké dítě po dovršení 18 let uvidí za svůj dosavadní život v televizi přibližně 40 000 vražd? Existuje mnoho statistických údajů souvisejících se Spojenými státy, které jsou skutečně obdivuhodné. U některých dalších je tomu bohužel přesně naopak. Časy, kdy nás všichni milovali a my patřili k nejrespektovanějším národům světa, jsou už dávno pryč. Naše ekonomika je zdevastována, přestalo nám záležet na našich hodnotách, budoucnost Spojených států je nejistá. Když se ale podíváte pozorněji a dostatečně zblízka, přesto ještě můžete vidět mnoho věcí, díky kterým naše země představovala pro ostatní světlo na konci tunelu. Následující text obsahuje mnoho podivných, zábavných, ale i znepokojivých skutečností vypovídajících o současné Americe. Abychom se v budoucnosti opět mohli vrátit na správnou cestu, je zapotřebí, abychom se nyní s některými záležitostmi patřičně vyrovnali. Podívejte se na několik vskutku podivných statistických údajů, které většinu Američanů nejspíš značně šokují. Článek ZDE

moiaza ( 30. března 2015 14:50 )

 Copak, copak? Agrosorovi selhává technika? To bude mít Putin radost. Tak vážení vlezdopr.delisté, kdo ještě nesmrdí, má poslední šanci. Brzy agresor opustí ČR. Tak si pospěšte!Ať se mají v USA čím bavit. Šašci dokáží nejvíce rozesmát.

75pedro ( 30. března 2015 13:29 )

 Před časem jsem tady psal, že to jejich nespolehlivá technika nedá, znám to z cest do Německa. To je tak, když u zakázek v USA vládne korupce a pak se vyrábí zmetky. Mají to u všeho včetně vojenských letadel.

Zobrazit celou diskusi