Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Pilot, který úmyslně havaroval v Alpách: Jeho ex byla prý těhotná!

Autor: kat, zrk - 
29. března 2015
19:49

Masový vrah je po smrti, jeho geny však očividně přežijí. Žena, která se před pár týdny rozešla s kopilotem Andreasem Lubitzem (†27), prý nosila pod srdcem jeho dítě!

Učitelka angličtiny a matematiky, která si z pochopitelných důvodů nepřeje být jmenována, se prý o svém těhotenství zmínila svým žákům. Zda si dítě rozhodla nechat i po rozchodu s mužem, který záměrně havaroval s letadlem nesoucím dalších 149 lidí, není známo.

Přestože plánovali i svatbu, vztah ukončila ze strachu, že se nebude schopná vyrovnat s partnerovými duševními problémy. „Před lidmi dokázal své deprese dobře skrývat, já jsem se ho chvílemi ale i bála,“ popsala své důvody k rozchodu. Lubitz byl až despotický. Svou přítelkyni chtěl mít neustále pod kontrolou, dokonce jí i nařizoval, jak se má oblékat.

Přestože svou přítelkyni stíhal na každém kroku, sám si svobodu užíval plnými doušky. Svou nejistotu dobře skrýval, navenek vypadal jako skvělý sebevědomý mladík. Vyžadoval ale neustálou pozornost a to ho právě dovedlo k nevěře, které se dopustil s jednou z letušek. Přesto se cítil zdrcený, když ho jeho dívka opustila.

Samotné zlomené srdce ale Lubitze k otřesnému činu nedohnalo. Život pro něj ztratil smysl ve chvíli, kdy si uvědomil, že nemá šanci v červnu projít testy nutnými k obnovení jeho pilotní licence. Létání bylo jeho jedinou vášní, závažná porucha zraku a psychická nevyrovnanost by ho o ni stoprocentně připravily.

Ze světa ale nechtěl odejít, aniž by si každý zapamatoval jeho jméno. Svůj plán dokonce naznačil své expřítelkyni: „Jednou udělám něco odporného, co změní celý systém. Všichni budou znát mé jméno a pamatovat si ho,“ svěřil se ženě, která ho krátce poté opustila. Mrazivá slova svého přítele ale nepochopila, dokud je nenaplnil...

kraken.666 ( 30. března 2015 00:56 )

Víš howno a meleš tady srračky ,PÍČO!

kraken.666 ( 30. března 2015 00:54 )

Ty Plesk žereš všema otvorama tak tady nemel křivochcalko anko!

noram ( 30. března 2015 00:25 )

To je zase jen spekulace, nic z toho není podložené. Vše je pouze možné, tak nědělej ty předčasné závěry. Měla ses dívat na ARD. To je první program v Německu a poslouchat.

noram ( 30. března 2015 00:23 )

Anka já info nemám určitě z Blesku. To jsi mne rozesmála. Vidím, že mne nečteš, jen provokuješ.

noram ( 30. března 2015 00:12 )

Pokud by měl být v bezvědomí, tak by to možné bylo, ale kdoví jak to bylo. To dnes právě probírali tady experti.

Zobrazit celou diskusi