Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Drž hubu, nadával muslim moderátorce: Žena ho odstřihla z živého přenosu a stala se hrdinkou!

Autor: shp - 
9. března 2015
19:29

Neposedného muslima, který ji urážel v přímém přenosu, umlčela moderátorka Rima Karaki s nekompromisní razantností. Právník Hani al-Sebai totiž ve vysílání řekl: „Drž hubu, ať můžu mluvit!“ Odstřihla ho z přenosu a během dne se tak stala hrdinkou všech utlačovaných a urážených žen.

Libanonská moderátorka televize Al Jadeed se hosta zeptala, co vede mladé muslimy k tomu, aby se stali džihádisty Islámského státu. Hani al-Sebai ale odbíhal od tématu, upozornila ho tak, ať se drží tématu, protože je ve vysílání tlačí čas.

Když ji začal urážet, varovala ho: „Buďto je zde vzájemný respekt, nebo tato konverzace končí!“ To muslima naštvalo. „Je pod mou úroveň dělat s tebou rozhovor. Jsi žena, jež…,“ nestihl již doříct. Moderátorka si to nenechala líbit a odstřihal ho z vysílání.

Záznam přenosu obletěl svět a z Rimy Karak se stala ženská hrdinka. „Je úžasná a krásná. Skvělý vzor pro mladé ženy,“ napsala na Twitteru uživatelka Ania Sowinski. „Skvělý Mezinárodní den žen,“ okomentovala událost další žena na sociální síti.

kapka6 ( 10. března 2015 01:44 )

Kráska a zvíře, s vým vzhledem ho určitě musela nasrat! Co mu příroda nenadělila

jiri.k ( 10. března 2015 00:06 )

Tleskám jí,je fakt dobrá, akorát se mi moc nelíbí ten její šátek, ale jinak jak zametla s tim nýmandem bylo gut!!! Tady ten koránista předvedl v plné kráse, co jsou muslimové zač, představil mimoděk jak jsou tolerantní, jak umí naslouchat....tak toto bysme tu chtěli? Jo a děkuju tomuto serveru, že se tu dá ještě vyjadřovat bez šikany, že to tu necenzuruje muslim jako na jednom velkém a rádoby seriozním serveru.

vs40 ( 9. března 2015 21:47 )

Klobouk dolů, proti muslimovi si dovolila dost,je to velice hrdinské ! Takových je v islámských zemích málo.Teď aby byla pod neustálým dohledem, aby ji některý z těch prašivých psů,z IS,nezavraždil.

charles009 ( 9. března 2015 20:51 )

nase slunickovy kravy chtej aby je takhle ponizovali na verejnosti???a to je jen zacatek,cmoud se drzel zpatky

koko365 ( 9. března 2015 20:36 )

Alláh agbar

Zobrazit celou diskusi