Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Džihádista John: Holdoval vodce, kouřil trávu a byl posedlý spolužačkou!

Autor: štš - 
2. března 2015
06:47

Ač muslimům jejich víra striktně zakazuje pít alkohol, kouřit, nebo dokonce užívat drogy, hrdlořez z Islámského státu Mohamed Emwazi (27) alias Džihádista John holdoval vodce a kouřil trávu! Navíc byl posedlý spolužačkou, která neopětovala jeho lásku.

Jakmile se veřejnost dozvěděla pravou identitu Džihádisty Johna, roztrhl se pytel s výpověďmi jeho někdejších spolužáků, kamarádů a známých. Z nich se pomalu skládá obrázek toho, jaký Emwazi ve skutečnosti byl.

„Stydlivý, nepříliš oblíbený, drobný kluk, který se oblékal jako rapper,“ vzpomíná na něj bývalý nejmenovaný spolužák z londýnské školy Quintin Kynaston. „A také byl posedlý dívkou, která s námi chodila do třídy,“ dodává s tím, že onou slečnou je jistá Ahlam Ajjot (27).

Ta prý neměla tušení, že ji Emwazi miluje. „Nikdy nemluvil na holky, pokud k tomu nebyl donucen. Nevěděla jsem, že se mu líbím. A ani tomu nedokážu uvěřit, když teď vím, co se z něj stalo,“ tvrdí sama Ahlam.

Z výpovědi jednoho z mála Emwaziho kamarádů (který si rovněž nepřál být jmenován) pak vyplývá, že i v době, kdy se označoval za striktního muslima, holdoval tvrdému alkoholu a marihuaně: „Rád chodil na večírky, kde jsme pili vodku a kouřili trávu. Většinou sedával sám v rohu a hulil. Fakt, že se dnes označuje za ortodoxního muslima, je směšný a ubohý.“

zauber ( 2. března 2015 12:24 )

V podstatě stejný jako spousta našich spoluobčanů. Měl by dostat možnost budovat kapitalismus v Česku.

sugarbitter ( 2. března 2015 10:01 )

 Nevyhubíš nikdy nic zcela, takže to není řešení. To by bylo ještě hodně moc jednoduché....

tlamovka ( 2. března 2015 09:53 )

je to jen jeden z mnoha,vyhladit je do jednoho je jedi né řešení,neb takoví pomatenci nemají na zeměkouli co dělat!

bandour ( 2. března 2015 09:12 )

jak jsem již napsal jednou, hned má být vyhubena celá rodina včetně příbuzných, bez milosti, ono ji nikomu také nedávají.

Zobrazit celou diskusi