Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

V Torontu umrzl tříletý chlapec! Měl jen tričko a venku bylo -30!

Malý Elijah odešel z domu v noci jen v tričku. Venku byla pocitová teplota  -30 stupňů
Malý Elijah odešel z domu v noci jen v tričku. Venku byla pocitová teplota -30 stupňů  (Autor: Toronto Police Service)
Autor: šim - 
20. února 2015
13:14

Venku bylo minus 30, ale malý Elijah se rozhodl, že si vyjde na noční procházku. Před půl pátou ráno vyšel z pokojíčku, potom z bytu, až prošel chodbou k venkovním dveřím. Měl na sobě jen tričko. Když vstoupil do mrazivé ulice, dveře se za ním zabouchly.

Elijaha při odchodu z domu zachytila bezpečnostní kamera. Hodiny ukazovaly 4:20. Chlapec měl na sobě jenom tričko. Když se chlapcovi příbuzní kolem půl osmé vzbudili, zjistili, že je jeho postýlka prázdná. Naposledy ho viděli večer v půl desáté, když ho ukládali. Měl na sobě tričko od pyžama a plenky.

Příbuzní zalarmovali policii, která chlapce hledala i s pomocí psů a vrtulníku. Do pátrání se zapojilo přes sto policistů i dobrovolníci. Nakonec dítě našli dva muži na nedalekém zadním dvorku. V tu chvíli byl chlapec venku šest hodin a už nevykazoval známky života. Přesto byl převezen do nemocnice, kde se ho lékaři pokoušeli oživit. Bohužel marně.

venxa ( 20. února 2015 23:15 )

Anka to umrzle dite uteklo z bytu babicky ktera stejne jako jeho matka a nekolik jeho otcu bydli v Torontskem TCHC coz jsou mestske byty pro socialne slabe(tedy defacto linou a nevzdelanou luzu-prevazne negru) neco jako mestska gheta pro cikany v Cesku. Svetla stranka je ze zneho aspon nevyroste grazl jako z ostatnich negru, takze se vlastne nic tak spatneho nestalo.

anka ( 20. února 2015 14:58 )

trilete dite umrzlo a vy se zmuzete akorat na blby rasisticky kecy....co jste to za lidi

yokky ( 20. února 2015 13:55 )

bullshit,,,jak to ze 3 lete decko se dostane z panelaku ven,,,,,???? rano??? kde jsou rodice???? a uz vybiraji na pohreb,,,, to jsou ti cerni,,,,,

zauber ( 20. února 2015 13:41 )

Dříve jsem dost sledoval kanadský hokej a ani jsem si nevšiml, že jsou ti Kanaďani tak černí. Jestli to není tím globálním oteplováním.

petrkramnypresident ( 20. února 2015 13:33 )

Potkat v noci na ulici minibubáka a ještě v -30 stupních, to by se mi řádně rozproudila krev...

Zobrazit celou diskusi