Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Detektorem prošel úplně nahý: Chlapík ukázal, jak předejít detailním kontrolám na letišti!

Letištní kontrolu uzemnil muž, který se u rámu vysvlékl do naha.
 (Autor: Reprofoto youtube.com)
Autor: štš - 
16. února 2015
22:33

Čím dál víc cestujících si stěžuje na otravné a příliš důkladné kontroly na letištích. Jak se vyhnout neustálému handrkování se „sekuriťáky“, ukázal pasažér na letišti v Petrohradu. Aby předešel dalším detailním prohlídkám, svlékl se do naha!

Možná to znáte. Než projdete detektorem kovů, musíte si sundat hodinky, pásek a třeba i prstýnky. Pak projdete rámem – a ten stejně zapípá. Následují další zevrubné kontroly příručním přístrojem a často i výměny názorů s ochrankou.

Chlapík na letišti Pulkovo všem těmto nepříjemnostem předešel, i když dost svérázným způsobem. Aby všichni viděli, že nemá co skrývat, před detektorem se v klidu svlékl do naha! Zmatení „sekuriťáci“, kteří jeho striptýzu přihlíželi, se zmohli jen na nechápavé pohledy.

Z videa je patrné, že když muž vešel do rámu a procházel kolem nich, neodpustil si ještě uštěpačnou poznámku ve stylu: „Stačí to takhle, nebo mě budete ještě kontrolovat?“ Pak se v klidu oblékl a odešel. Případ vyšetřuje policie kvůli údajnému veřejnému pohoršení.

xenos ( 7. srpna 2017 12:43 )

Zobrazit celou diskusi