Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Opilí Slováci vyhrožovali výbušninou v letadle. Let se kvůli nim opozdil

(ilustrační foto)
(ilustrační foto)  (Autor: wikipedie.cz)
Autor: ČTK, zrk - 
13. února 2015
20:38

Slovenští opilí fanoušci museli být vídeňskou policií vyvedeni z letadla. To kvůli nim nabralo zpoždění. Let do Moskvy tak odlétal o hodinu později.

Opilí pasažéři vstoupili na palubu stroje Airbus A320 rakouské letecké společnosti Austrian Airlines. Protože letecký personál je oprávněn odmítnout cestující ohrožující bezpečnost letu, přivolal policii. Ta pasažéry, kteří prý začali v letadle kouřit, vyvedla.

Let do Moskvy, který měl plánovaný start v 10.00 SEČ, tak nabral zhruba hodinové zpoždění.

Hokejoví fanoušci nakonec do ruské metropole neodletěli. Místo toho jim hrozí peněžní pokuta a obvinění z vyhrožování. Mluvčí Austrian Airlines Patricia Strampferová podle agentury APA nepotvrdila informaci, že šestice kapitánovi letadla vyhrožovala odpálením výbušniny.

vrtajzub ( 25. dubna 2015 20:04 )

No to je hrozná správa. Keby to boli bratia Češi, tiež by sme si na vás v Čobolande zgustli ved máte prvenstvo v pití alkoholu, máme čo doháňať aby sme boli aspom takí dobrí ako bratia Čuráci.Takže Čoboland zdraví Čurákoland ! NAZDAR !

jeromeklapka ( 14. února 2015 00:37 )

Tak mluvčí nepotvrdila,že sa vyhrážali,ale v titulku to je A snáď autor nebol tiež opilý,keď píše viedenská polícia s veľkým V

Zobrazit celou diskusi