Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Mansonova svatba se ruší: Milenka chtěla jen jeho mrtvolu vystavenou ve skleněné rakvi!

Autor: shp - 
9. února 2015
16:18

Zdá se, že žádná veselice ve vězení nebude. Svatba masového vraha Charlese Mansona (80) již není v base v kalifornském Corcoranu aktuální. Šílenec prý totiž zjistil, že si ho jeho 27letá milenka chce vzít jen kvůli tomu, aby měla po smrti jeho mrtvolu, kterou si chce vystavit ve skleněné rakvi.

Tvrdí to spisovatel Daniel Simone, který hodlá brzy vydat o Mansonovi knihu. Podle něj masového vraha jeho milá Afton Elaine Burton vůbec nemiluje, ale stojí o jeho tělo. Ale ne v sexuálním slova smyslu.

Jeho mrtvolu si chce po smrti vystavit v kryptě ve skleněné rakvi a vystavovat ji návštěvníkům. Z Mansonova hrobu by se tak stala hororovější verze Leninova mauzolea.

Povolení k svatbě vyprší Mansonovi ve čtvrtek. Podle oficiální stránky jeho milenky je ale svatba pořád v plánu. Že by plány povedené milenky byly Mansonovi fuk? Nebo spisovatel kecá?

janina7777 ( 9. února 2015 16:43 )

všechno má svůj důvod

frantacizek ( 9. února 2015 16:40 )

no měla by toho spisovatele žalovat, že ji doyebal podnikatelský plán, vymyslet si, že už do toho investovala nemalé prostředky investora z jiného státu a chtít to po daňových poplatnících USA. Tak se to dělá u nás

Zobrazit celou diskusi