Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Další zfetovaný řidič bez papírů! Při honičce s policií ho málem zabil vlak

Muž bez řidičáku ujížděl policistům v Lysé nad Labem. Když auto uvízlo na kolejích, narazil do něj nákladní vlak
Muž bez řidičáku ujížděl policistům v Lysé nad Labem. Když auto uvízlo na kolejích, narazil do něj nákladní vlak  (Autor: Policejní deník)
Autor: Policejní deník, lm - 
7. února 2015
12:20

Na nebezpečného řidiče narazila v noci na pátek hlídka policie v Lysé nad Labem. Strážníkům se zdálo podezřelé osobní vozidlo, jehož řidič podle jejich znalostí nevlastní řidičské oprávnění. Když ho chtěli zastavit k silniční kontrole, začal ujíždět.

Muž v osobním vozidel před policisty ujel do pole, ze kterého následně zkusil přejet kolejiště. Na kolejích ale jeho vozidlo uvízlo a krátce poté, co posádka vystoupila, do auta narazil nákladní vlak. Nehoda se naštěstí obešla bez zranění. Na lokomotivě vznikla škoda půl milionu korun.

Děvětadvacetiletý řidič se provinil hned několikrát. Podle Policejního deníku auto nemělo platnou technickou kontrolu, muž nevlastnil řidičské oprávnění a navíc podle orientačního testu byl pod vlivem drog.

luftballon ( 7. února 2015 23:04 )

Dobrej nápad.Lidí je jak s.,r,.ač,.ek

jentakjen.voght. ( 7. února 2015 18:25 )

vog.ht. ( 7. února 2015 16:03 )

Proč jen málem, proč ne úplně? Kde je spravedlnost?

moiaza ( 7. února 2015 15:30 )

Nejlépe by bylo zrušít veškerou policii. Městskou i státní. Vrátit odebrané řidičáky všem alkoholikům, pirátům a feťákům. Ať si jezdí, jak uznají za vhodne. Brzy zůstanou v republice jen oni a slušní lidé budou po smrti. Tak si to zřejmě představuje luftballon.

moiaza ( 7. února 2015 15:26 )

To je dobrá zpráva pro všechny slušné řidiče. Je třeba, aby se to trošku protřídilo. Feťáci, alkoholici a piráti by se měli likvidovat ze zákona. Pokud za tím volantem nezemřou oni, budou umírat nevinní. Slušný člověk na pokyn policistů zastaví. Pokud ujíždí, nemá čisté svědomí a zcela určitě nemá za volantem co dělat. Je povinnosti policie všemi prostředky takovému řidiči zabránit v jízdě. V USA se s piráty nepářou. Nezastaví-kulka.

Zobrazit celou diskusi