Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Fešák Kim Čong-un radil v továrně na kosmetiku: Vzal s sebou i utajovanou sestru!

Autor: shp - 
5. února 2015
18:44

Otylý Kim Čong-un je ten poslední, kdo by měl zaměstnancům továrny na kosmetiku udělovat rady. Ale jiný kraj, jiný mrav a hle, poslušní služebníčci si hned vytahovali bločky a zapisovali si všechna moudra, která vypustil diktátor ze svých úst. Nejzajímavější z jeho inspekce však stejně byla přítomnost jeho utajované sestry Kim Jo-čong.

Návštěva továrny na kosmetiku v Pchjongjangu se neobešla bez typických severokorejských klišé. Vůdce komunistické země nevypadá jako zrovna dvakrát velký odborník na parfémy a make-up, přesto zaměstnancům uděloval jednu radu za druhou.

Nebožáci vytahovali notýsky a povinně si zapisovali moudré rady svého vůdce a modlili se, aby jim v tu chvíli nedopsaly propisky a oni nemuseli na popraviště. Když Kim pronesl vtip, úsměvy všech přítomných se rozzářily jako polární záře v křečovitých šklebech.

Uprostřed továrny si severokorejský diktátor najednou vytáhl cigaretu, nerušeně ji kouřil a dopřával si nezdravý dým v místech, kde jiní nemohou a kde to kvůli chemikáliím není ani dvakrát nejbezpečnější.

Kim si na návštěvu přece jenom vzal dámský doprovod. Svou sestru Kim Jo-čong, které se severokorejská média záměrně vyhýbají. Žena se sice držela v pozadí a na oficiálních snímcích agentur není, ale televizní kamery ji natočily.

Se svým velkým bratrem si Kim Jo-čong prohlédla kosmetiku, roztomile se culila, ale jinak se držela v průvodu velkého vůdce až vzadu. Tak jak to režim vyžaduje. Diktátor je navíc proslulý tím, že mu nedělá problém nařídit i popravu v řadách vlastní rodiny.

sars ( 5. února 2015 23:10 )

 Kimi má čuch! !

obluda.pb ( 5. února 2015 22:57 )

Vskutku oduševnělý prasník

djaba ( 5. února 2015 20:36 )

Jestli je Kim všeuměl se širokým rozhledem ,jako třeba já ,může radit všude .Jestli má takové tupce a vydlabaný tydýty pod sebou ,jako třeba mám já ,tak si to musí ohlídat sám .Jinak by musel jít za roh a tam si dát pár facek ,aby mu nejeblo , jako já..

koko365 ( 5. února 2015 19:42 )

 Viděl jsem ten novej film The Interwiev, Kim si umí žít

Zobrazit celou diskusi