Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zabíjejte, ukřižujte a mrzačte teroristy z ISIS, říká po upálení pilota vůdce sunnitských muslimů!

Autor: shp - 
4. února 2015
11:41

Jako zvíře ho zavřeli do klece. Poté radikálové z ISIS nechali jordánského pilota Maáze Kasásbu, sunnitského muslima, upálit zaživa. Reakce ze světa muslimů na sebe nenechala dlouho čekat. Vůdce sunnitských muslimů prohlásil, ať jeho lid zabíjí, ukřižuje a mučí teroristy z ISIS.

Ahmed al-Tayeb, vůdce sunnitských muslimů, který sídlí v egyptské mešitě v Káhiře, je rozlícen brutalitou, jakou byl Kasásba popraven.

„Zabíjejte je, ukřižujte a mrzačte,“ vyzval v drsném prohlášení. Upálení zavřeného muže je i v muslimském světě považováno za kruté.

Jordánec Maáz Kasásba byl zadržován od prosince loňského roku. Jeho stíhačka spadla nedaleko bašty radikálů a muž byl zadržen teroristy.

I když bylo video s jeho popravou zveřejněno včera, objevily se indicie, že muž byl upálen již v lednu. V reakci na Kasásbovu popravu Jordánsko popravilo neúspěšnou iráckou atentátnici Sadžídu Rišáví.

ferrys ( 4. února 2015 13:38 )

 V arabském kalendáři je oproti našemu mínus 579 let, tedy středověk a podle toho to tam tak vypadá ve všem.Kdo tam, tak jako já působil delší dobu a byl s nimi každodenně ve styku, ne jenom v letovisku na dovolené, tak mi dá za pravdu.Mentálně jsou tam mnozí hodně pozadu a podle toho tak jednají.Na venkově chodí do školy minimum dětí a panuje tam silná kmenová poslušnost ke všemu.Příchodem do Evropy v žádném případě nejsou schopni své zažité způsoby, poplatné tamějším poměrům, změnit.

boruvka76 ( 4. února 2015 12:21 )

souhlas...nakonec rozčtvrtit a dát sežrat prasatům

zubni.pasta ( 4. února 2015 12:16 )

Takové zvěrstva nemohou dělat lidi !!! Nenacházím výraz jak je nazvat protože to už je opravdu moc.

zubni.pasta ( 4. února 2015 12:14 )

Islám pryč z povrchu zemského.

salto ( 4. února 2015 11:59 )

Žeňme je odtud prasečím krokem!!!

Zobrazit celou diskusi