Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

10letý chlapec s andělskou tváří popravil ruské špiony: Byli to školník a taxikář!

Autor: shp - 
16. ledna 2015
20:08

Měl by si hrát s autíčky, místo toho vzal do ruky pistoli a popravil dva ruské špiony. Přesně to ukazuje děsivý záznam, na kterém popravuje desetiletý chlapec vychovávaný teroristy z ISIS dva dospělé muže ranami do zátylků. Podle ruských médií nešlo o žádné špiony, ale o obyčejného školníka a taxikáře.

Sergeje Ašimova (30) i Džambulata Mamajeva (38) poznaly jejich manželky. Obě tvrdí, že s ruskými tajnými službami nemají muži absolutně nic společného.

Tvrdí však, že oba muži, kteří se narodili v Kazachstánu, nedávno konvertovali k islámu. Ašimov si začal říkat Abdullah a Mamajevovi teď říkali Sajfulláh.

Ruský list Kommersant napsal, že poprava na záznamu je zinscenovaná. Vzhledem k tomu, že chlapec střílí do hlav z bezprostřední blízkosti, bylo by na něm více krve.

Není tak jasné, jestli jsou muži z videa ještě naživu, nebo ne. Může jít o zinscenovanou propagandu. Rusové tak mohou stále bojovat v řadách ISIS.

tgbg ( 17. ledna 2015 07:53 )

Co se nám Putler a jeho ruská sebranka bude snažit ještě namluvit!!!Ruští vojáci vraždící ukrajinské civilisty jsou na Ukrajině na dovolené, teď zase ruští vojáci jako školník a taxikář.....

naser ( 16. ledna 2015 22:04 )

Fejk jako prase

asijo ( 16. ledna 2015 20:11 )

To bylo jasný,že je to podvrh ze strany CIA.

Zobrazit celou diskusi