Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Divadýlko na D1: Dvojka chytráků se vzájemně vybržďuje v pomalém pruhu

Autor: dce - 
12. ledna 2015
13:49

Není nad to potkat na dálnici nějakého pekelného řidiče. A když jsou dva, je to tuplem horor. Že blbost některých účastníků provozu nemá hranic dokazuje video, které zachycuje opakované vzájemné vybržďování na dálnici D1.

Někteří řidiči si holt určité věci berou příliš osobně. Toto video ukazuje, jak neskuteční egoisté umí lidé být, když jde o chování v provozu. Řidič stříbrné octavie se snaží přejet do levého pruhu, jenže golf mu nemá kam uhnout, blíží se k němu vlevo další vůz, a možná ani uhnout nechce.

Řidič v golfu se naštve a už to jede. Předjede octavii a začne ji v pravém pruhu vybržďovat, ale to asi byla chyba – řidič octavie mu vše vrátí i s úroky. A vypadá to, že by celý spor mohl pokračovat, ale golf buď ztratí nervy, nebo si myslí, že octavii předjede pes odbočku k benzinové pumpě. Tam ale video končí.

Jediné štěstí dvojice řidičů je, že záznam není natolik kvalitní, aby byly vidět poznávací značky. Jinak by jim totiž mohl hrozit i postih!

deratizator ( 12. ledna 2015 22:25 )

koko365 ( 12. ledna 2015 20:06 )

 Video dobrý, ale v autě je každej hrdina, nejlepší je boj Já málem proplesknul jednoho lovce bouraček kterej si myslel že oranžovej máják má přednost před ostátníma autama. Z odstupem času si říkám kdo normální může takovou práci dělat Sup 💩

jahodove_ticho ( 12. ledna 2015 16:08 )

To se fakt potkali dva debiIové... Ale jako první ocas jasný řidič Ochcáfky... To předjíždí prvně v životě???

moiaza ( 12. ledna 2015 14:28 )

Tito "řidiči" jasně dávají všem ostatním najevo své řidičské IQ. Aspoň je vidět, že ŘP dostane u nás i blázen. A policie je ráda, že vůbec přežívá. Ani je to moc nezajímá. Čím více práce, tím více papírování. Asi tak.

vog.ht. ( 12. ledna 2015 14:09 )

To je wimr se santixkauzem a zase se nemůžou dohodnout, kterej na to půjde odzadu

Zobrazit celou diskusi