Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Americká tajná služba odposlechla vůdce islamistů: Po Paříži bude Řím!

Autor: ljš - 
11. ledna 2015
10:49

Je to teprve začátek! Po teroristických útocích spáchaných v tomto týdnu ve Francii prý přijde vlna atentátů, které zachvátí evropský kontinent. Vyplývá to z rozhovorů vůdců extremistické organizace Islámský stát odposlechnutých americkou rozvědkou.

List s odvoláním na anonymní zdroje pocházející z řad amerických tajných služeb napsal, že americká Národní agentura pro bezpečnost (NSA) krátce po atentátech spáchaných v posledních dnech v oblasti Paříže zachytila konverzaci vůdců Islámského státu o připravované vlně násilností.

V této komunikaci byla Paříž označována za signál k sérii útoků, které by měly zasáhnout další evropská města, mimo jiné Řím, napsal deník. Žádný konkrétní plán ale zatím není znám.

Americké tajné služby nicméně mají prý také informace, podle nichž pachatelé středečního masakru v redakci satirického časopisu Charlie Hebdo, bratři Kouachiovi měli kontakty v Nizozemsku.

Islamisté Chérif a Said Kouachiovi zabili při útoku na sídlo Charlie Hebdo 12 lidí. Další terorista Amedy Coulibaly pak v oblasti Paříže ve čtvrtek připravil o život mladou policistku a v pátek usmrtil čtyři lidi v židovském lahůdkářství, kde rovněž držel několik hodin 15 osob jako rukojmí. Policisté v pátek všechny tři teroristy zastřelili.

milosuvadvokat ( 31. ledna 2015 14:33 )

Hledám bumbacbum

zdenios ( 20. ledna 2015 16:07 )

Vrátil jsem se z města a bylo mi řečeno něco o Švédsku. Údajně se tam dohodli na společném vládnutí bez nutnosti voleb. Zřejmě tam pochopili, že lidé něco zvolili a že špatnost někoho ze strany nemusí ihned znamenat pád strany, kde už to, že se něco na někoho připraví či uplatí s cílem změnit či ovlivnit vládu. Tato možnost pak jaksi z politiky zmizí. Vše se dá řešit, když se všichni dohodnou. Takže jak to v tom Švédsku vypadá?

zdenios ( 20. ledna 2015 12:16 )

Jsou to jen zločinci! Jedině když opravdový bůh měsíce promluví skrze Satelit Novel před všemi jedinci světa, že jakýkoliv výklad božských zákonů je jen snaha uchovat pořádek a pokoru k vladaři. Jedině spojení všech zákonů v jeden může znamenat mír a vítězství nad zločiny. Jedině, když opravdoví muslimové spolu s křesťany a dalšími vytvoří společné vítězství nad skupinami, kteří pak budou odloučeni od víry, kterou jakoby uctívají ve snaze se uživit jinak, než prací.

tesarl ( 11. ledna 2015 17:46 )

Moji oblíbenci , najdete je u článku Zbabělí islámští teroristé! Bombu odpálili na těle teprve desetileté holčičky .

tesarl ( 11. ledna 2015 17:42 )

Zobrazit celou diskusi