Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Bratři, kteří postříleli 12 lidí v Paříži: Jsou to vycvičení zabijáci z Jemenu!

Autor: shp - 
8. ledna 2015
13:51

Vycvičeni k zabíjení, odhodláni vraždit nevinné ve jménu Alláha. Takoví jsou bratři Said a Chérif Kouachiové, kteří postříleli 12 lidí v Paříži při útoku na satirický týdeník. Oba podstoupili náročný bojový výcvik v Jemenu, aby se stali profesionálními zabijáky. Said přitom trávil v minulosti hodiny v posilovně a Chérif se pokoušel stát rapperem. Neúspěšně. Kdyby měl více hudebního nadání, mohli zavraždění lidí ještě žít.

Oba bratři jsou potomky alžírských přistěhovalců. Jejich rodiče s nimi imigrovali do francouzského města Remeš. Poté však chlapci osiřeli za nejasných událostí a oba se přestěhovali do Paříže.

Chérif se v dospělosti pokoušel o kariéru rappera. Nicméně s hudebním nadáním se nenarodil, a tak jeho pokus proniknout do této sféry skončil neúspěchem.

Said byl zase znám tím, že často navštěvoval posilovnu. Svůj profil na Facebooku často zásoboval fotkami svého vypracovaného těla. Jenže oba chtěli víc. Víc krve a víc násilí.

Kouachiové našli zalíbení v radikálním islámu. Prahli po krvi, chtěli zabíjet bezvěrce a ty, kteří se postaví Alláhovi. Získali kontakt na teroristy v Jemenu, podle všeho z Al-Káidy.

Jeden ze svědků včerejšího masakru totiž tvrdí, že mu jeden ze střelců řekl: „Můžeš médiím říct, že to udělala Al-Káida z Jemenu!“

Výcvik, který v zemi bratři podstoupili, z nich udělal smrtící zabijáky. Jejich specialitou jsou střelné zbraně, což bohužel náležitě ukázali v pařížských ulicích...

jarypadlo ( 9. ledna 2015 18:05 )

Nejlepší bude metoda gen.Pershinga který nařídil kdysi jejich popravu,ale napřed jim ukázal jak náboje vymáchali v krvi čerstvě zabitého prasete.

gugga ( 9. ledna 2015 13:42 )

ty jses ale dement. Oni ti palestinci neutoci na Izrael jen takm pro nic za nic. Izrael Palestinu okupuje a porusuje pri tom mezinarodni prava, akorat je vzdycky zachrani USA, ktere maji v RB OSN pravo veta. K nam v r.1968 prijela ruda armada, a likdi sileli, a ted si vem, ze tam v Palestine je to okupovani tisickrat horsi, izraelsiti vojaci se chovaji jako dobytci, co muzou vse. Kdyz pak zabiji palestince, tak je pak jasne, ze palestinci postupuji dle zasady oko za oko, zub za zub.

jiznicechy ( 9. ledna 2015 02:40 )

Stačí si najít kterýkoli článek o cikánské supermatce - najděte někde u něj diskuzi Najděte někde vyhádření pečovatelek, které zfackovala stará Cikánka! Když ta jejich patronka si dovolila říct, že neumějí hospodařit a jen natahují ruce - kdepak máme tu diskuzičku? Ačkoliv to, že tato naše hájená menšina pouze natahuje ruce, to by jí řekla každý a mohla si zkušenosti se supermatkou ušetřit Akorát nás zatím nestřílejí, pouze nás zatím mlátí a to je, jak víme, pro ně beztrestné.

wein ( 9. ledna 2015 01:33 )

 Nejlepsi obrana je utok!! Chce to delat stejne jako Izrael. 1 mrtvy izraelec - pres 1000 mrtvych teroristu!!!!. Nesrat se s nimy.

deratizator ( 8. ledna 2015 21:30 )

 Co neexistovalo? Koncentráky? Idiote!

Zobrazit celou diskusi