Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Dnes podáte, zítra rozbijeme! Balíky na videu létají vzduchem jako vlaštovky

Video se připravuje ...
Autor: Pavel Schuster - 
7. ledna 2015
12:22

Chová se ke svým zákazníkům a svěřeným cennostem bez kapky zodpovědnosti! Na drsném videu je vidět, jak pošťák České pošty zachází s balíky, které má v pořádku a včas doručit do správných rukou. Namísto toho dodá roztrhané krabice a rozmlácené zboží!

Jak Česká pošta dodává zboží klientům v Praze 9? To budete koukat a neuvěříte vlastním očím. „V 9:41 mi volal přímo dotyčný doručovatel, že mi za hodinu přiveze zásilku, v 10:26 volal, že je před barákem. Sešel jsem dolů a byl svědkem asi pětiminutového přehrabování dodávky. Poté řekl, že na mě nemá celý den a ať si zásilku vyzvednu na poště,“ řekl Blesk.cz čtenář, který je zároveň autorem šokujícího videa.

To se mu ale nelíbilo, protože si její dodání zaplatil. Jakmile odmítl a požádal pošťáka, aby zásilku našel, začalo se dít něco, čeho by nechtěl být svědkem žádný zákazník. „Na to konto si pro sebe prohodil pár slov a začal razantněji přehazovat balíky v dodávce, to už jsem zapnul nahrávání a zbytek je vidět,“ uvedl čtenář.

A balíky začaly doslova létat vzduchem. Nejdřív v samotné dodávce pošťák začal přehazovat balíky, které tam měl bez ladu a skladu, později je začal vyhazovat z dodávky přímo na zem. Asi jako když si krteček hloubí tunel pod zemí. Ovšem s tím rozdílem, že krtkovy krtiny nenapáchají tolik škody!

Hodinky, které si čtenář Blesk.cz objednal z internetového obchodu, sice dorazily v pořádku, teď ale trne hrůzou. „Jsem zvědav, co mě čeká příště, kolem Vánoc jsem toho na eBay (zahraniční eshop – pozn. red.) pořídil dost,“ doplnil.

A co na to Česká pošta? "V současné době zjišťujeme, zda se nejedná o podvrh. Pokud je video pravdivé, jedná se o neobhajitelné pochybení jednotlivce, se kterým zahájíme šetření. Pokud se potvrdí jeho pochybení, pak vyvodíme personální důsledky," nechal se slyšet mluvčí České pošty Matyáš Vitík s tím, že se jedná o jedinělý případ, který se rozhodně neměl stát.

MÁTE PODOBNOU ZKUŠENOST S ČESKOU POŠTOU? ČI SNAD DOKONCE POZNÁVÁTE POŠŤÁKA Z VIDEA NEBO ZBOŽÍ, KTERÉ VÁM DORUČIL? BYLO V POŘÁDKU, NEBO POŠKOZENÉ? PODĚLTE SE SE SVÝMI ZKUŠENOSTMI S DALŠÍMI ČTENÁŘI BLESK.CZ. VOLEJTE NA 724 014 586 NEBO PIŠTE NA tip@blesk.cz a do předmětu napište heslo Pošta.

Video  Podívejte se na video, jak doručovatel balíků České pošty zachází se zásilkami, které má včas a v pořádku doručit  - Čtenář Blesk.cz
Video se připravuje ...

seda53 ( 10. ledna 2015 10:12 )

jardo já se ti divím,proč používáš stále čp když sní máš takové zkušenosti?ale ty by jsi pak neměl o čem psát viď? nech už toho jsi trapnej

seda53 ( 10. ledna 2015 09:50 )

debil jsi ty

uzjezima ( 7. ledna 2015 23:36 )

Ale skoro to tak vypadalo

iraem ( 7. ledna 2015 23:02 )

Někdy si třeba člověk dodavatele nevybere. Koupila jsem (osobně) jednou kus nábytku, kde byla skleněná část rozbitá, to jsem zjistila až doma. Reklamovala jsem to a měli mi poslat novou část. Zvolili ČP, což jsem nijak nemohla ovlivnit. Při doručení mi pošťák ještě vynadal, jak si můžu nechat posílat něco skleněnýho poštou, že je to hloupost. Asi věděl dobře..křehké nekřehné..

erene ( 7. ledna 2015 21:05 )

Mě teď určitě ukradli dva balíky,které už měli dávno dojít..je to odporná banda

Zobrazit celou diskusi