Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Paníček přidělal psovi kameru a odešel: Jeho reakce vám zlomí srdce!

Pejsek byl doma velmi smutný
Pejsek byl doma velmi smutný  (Autor: Mazlíčkoviny.cz)
Autor: dce - 
29. prosince 2014
19:44

Až se podíváte na tohle video, nikdy svého psa nenecháte doma samotného. Nebo aspoň ne s tak lehkým srdcem. Že valná většina psů snáší odloučeni od majitele špatně, to ví asi každý, ale záznam toho, jak truchlí tenhle, vám zlomí srdce.

Separační úzkostí netrpí jen lidé - odchod milovaného člověka ničí i zvířata, zejména pejsky. A pokud je ten váš na vás až příliš závislý, může to vypadat i podobně jako na tomto videu. Majitel dal svému pejskovi na krk malou GoPro kameru a odešel. Následuje pár minut záznamu, jak pejsek hledá majitele po bytě, čichá k jeho oblečení, dokonce čeká u dveří. A pak to začne - pes začne tiše poštěkávat a "plakat". 

cinderella1 ( 31. prosince 2014 23:45 )

A co kdyz si ho panicek vzal z utulku? Takovi psi jsou velmi citlivi. Ja jsem takoveho mela. Kdyz jsme vsichni odesli z baraku, tak zacal tak naplakat, ze nam to prisla jednoho dne zvestovat zenska, ktera bydlela ve vedlejsi ulici, neslo se to k ni pres zahradu (pes byl na zahrade, nebyl zavreny v baraku). Pracovala v noci v pekarne a ve dne chtela samozrejme spat, ale to se ji nedarilo. Nasi sousede si nikdy nestezovali, protoze odchazeli a prichali domu ve stejnou dobu jako my, takze to bylo v pohode.

e.44 ( 30. prosince 2014 09:58 )

Ale prd všichni. Pes kterýhos nikdy nezklamala a učilas ho na to být samotnýho hezky polehoučku, je v pohodě, jelikož tomu, že se mu vrátíš, zkrátka věří. Je pravda, že jsem žádného psa nenechávala a nenechávám samotného denně, když to jde beru ho s sebou. Ale když to nejde.....Zkrátka když se jdu oblíknout, tak pozoruje jestli beru i jeho věci, když ne, příde se rozloučit, já mu slíbím, že se brzo vrátím, on zaleze do pelechu přivře očička jako by říkal, tak už di, já se aspoň pořádně vyspím, a je v pohodě. Jo, pak možná třeba i šmejdí po bytě, jestli někomu něco neupadlo, co by se dalo slupnout, a tak, ale nikdy doma žádnej z mých psů nebrečel ani se jinak hlasitě neprojevoval - ověřeno od sousedů.

ninunka ( 30. prosince 2014 03:05 )

to ne PS: a pak že se dneska nezasměju- díky

datelobecny ( 30. prosince 2014 03:00 )

Už jsi viděla někdy, aby auto lovilo krokodýlka k obědu?

ninunka ( 30. prosince 2014 02:55 )

můj pidihajzlík neloví, ale divoké prase je proti němu nic a teď nevím jakého jaguára myslíš- kočkovitého nebo autíko?

Zobrazit celou diskusi