Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Severní Korea viní USA ze svých problémů a hlásá: Obama je opice!

Autor: haj - 
27. prosince 2014
15:30

Severní Korea zuří! Za nedávné poruchy připojení k internetu obviňuje Spojené státy americké v čele s prezidentem Obamou. Toho dokonce představitelé KLDR začali rasisticky urážet. Nazvali ho opicí!

„Obama je opice žijící v tropickém pralese,“ prohlásila severokorejská komise národní obrany. Učinila tak zřejmě proto, že Obama nedávno KLDR pohrozil za hackerské útoky odvetou. Severní Korea teď viní Spojené státy za nedávné výpadky internetového připojení. "Spojené státy začaly narušovat internetové operace hlavních médií v naší republice," tvrdí mocná komise.

Kromě rasistických urážek na adresu prezidenta USA Barracka Obamy také Severní Korea pohrozila Americe, že z jejích nepřátelských činů vyvodí důsledky. Výpadky připojení v komunistické zemi nastaly v době, kdy se země dostaly do konfrontace kvůli zřejmě severokorejskému kybernetickému útoku na společnost Sony Pictures. Tato společnost vyrobila film The Interview zesměšňující severokorejského vůdce Kim Čong-una.

Problémy s internetovým připojením řešila Korea od minulého pátku, o víkendu se výpadky stupňovaly a v pondělí nastal totální výpadek. Američtí činitelé tvrdí, že Spojené státy za za tím nestojí.

 

ruudazvostravy ( 28. prosince 2014 22:10 )

Jen abi tendle Kymčok nakonec neviprášyl Obavovy kožych.

katkom ( 28. prosince 2014 11:09 )

Od ještě většího opičáka to sedí. A co teprve hradní Milouš se svojí kobylí hlavou a trpaslík Putler.

cipisek134 ( 28. prosince 2014 09:25 )

honza54:

ermino ( 27. prosince 2014 22:19 )

Je primitivní posmívat se někomu kvůli vizáži nebo rasové příslušnosti. Za to tento tvor nemůže. Za zločiny, lži a podvody, které napáchal, nese ale plnou zodpovědnost.

japos22 ( 27. prosince 2014 21:48 )

Protože cikani přišli z Indie, hlavo

Zobrazit celou diskusi