Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Mladá Češka se zranila při pádu v Rakousku: Zřítila se ze srázu, když chtěla vykonat potřebu

Ilustrační snímek
Ilustrační snímek  (Autor: Wikipedia.org)
Autor: ČTK, lm - 
26. prosince 2014
13:06

Devětadvacetiletá Češka se ve čtvrtek večer těžce zranila, kdy se zřítila ze svahu v rakouské oblasti Pinzgau nedaleko Salcburku.

Mladá žena přelezla zábradlí, aby mohla vykonat potřebu. Ve tmě si ale nevšimla nebezpečného terénu a zřítila se zhruba deset metrů po srázu k břehu řeky Saalach. Při pádu utrpěla poranění hlavy a zlomeniny kostí na obou pažích.

Ženu se podařilo vytáhnout pomocí lana, po poskytnutí první pomoci byla převezena do nemocnice v Salcburku.

kukuku ( 27. prosince 2014 10:42 )

Projevuješ se jako vždy jako všeznalé naduté hovado, Tvému příspěvku odpovídá Tvá údajná profese "pingl". Pissen je "čurat nebo hodně pršet, chcát", pinkeln je "čurat nebo jemně pršet, mrholit". A pisoár se také neříká jenom tak zbůhdarma.

rezacek ( 26. prosince 2014 21:22 )

Každý normální slušný člověk by za půl eura šel na veřejný záchodek. Když to někdo musí dělat veřejně a v chráněné přírodě, tak to takhle dopadá. Ani nepíšou, jestli ta potřeba byla velká nebo malá, rakousky scheissen oder pissen.

tochadda ( 26. prosince 2014 20:35 )

Taky mi tu chybí zásadní informace, zda tu potřebu stihla vykonat....

cityjail ( 26. prosince 2014 15:31 )

No,myslím že v dnešní době,kdy světem rádobynormálních žen cloumají různé feministické organizace,není v močení žen a mužů podstatný rozdíl..blbky které usilují o faktické zrovnoprávnění žen a mužů vyvinuly výrobek,který anatomický handicap žen skvěle nahrazuje-viz: http://www.curokap.cz/ škoda jen,že tyto aktivistky neusilují i o to,aby rovnoprávnost byla 100%-například pohled na ženu pracující v uhelných dolech by byl k nezaplacení

moiaza ( 26. prosince 2014 14:25 )

Pozor!! Ať si neublížiš až s Tebou bude znovu třískat puberta!

Zobrazit celou diskusi