Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Čtyřletý džihádista s plastovým samopalem: ISIS z něj vychovává teroristu!

Autor: shp - 
22. prosince 2014
09:54

V ruce drží plastový samopal a usmívá se, protože ví, že ho za to dospělí pochválí. Teprve čtyřletý chlapeček je totiž ve spárech Islámského státu, teroristické organizace, která mu už od dětství vymývá mozek. Fotku dítěte zveřejnila na internetu osmnáctiletá vdova po zabitém teroristovi.

„Nová generace, nechť dá Bůh,“ napsala na svém Twitteru Umm Khattab, nevěsta mrtvého džihádisty. Podle Daily Mailu je jí teprve osmnáct let a pochází z Londýna. Do Sýrie přijela poté, co konvertovala k islámu, aby se mohla provdat za bojovníka Islámského státu.

Ten sice padl při bojích v Kobani, ale Umm Khattab přesto nepřestává Islámský stát na sociální síti chválit a opěvovat. Teroristé lákají mladé britské dívky, aby se přestěhovaly do Sýrie a za peníze se staly nevěstami džihádistů. Bohužel jsou úspěšní.

Chlapeček na fotce není synem Umm Khattab. Podle Daily Mailu však může být synem Khadijah Dare (22), taktéž Londýňanky, která se přijela do Sýrie provdat. Tak jako tak, v prostředí, ve kterém vyrůstá, ho nečeká nic dobrého. Zemřít může ještě před dospělostí.

japos22 ( 23. prosince 2014 00:49 )

petrchpraha ( 22. prosince 2014 19:55 )

ještě že ty opice nemaj atomový..až to tam nasázej nezbude po nich ani smrad

zabibol ( 22. prosince 2014 19:04 )

Neexistuje rozdíl mezi těmito hlupáky a komunisty.

petr777 ( 22. prosince 2014 16:09 )

prostě mladší žáci! nu což, maji disciplinu a cíl, v Evropě se je připosíkakáme!

Zobrazit celou diskusi