Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Splnili jsme sen nemocné Terezce: Princ z pohádky jí slíbil roli!

Autor: Hana Pokorná - 
25. prosince 2014
12:48

Terezka je šestiletá princezna, která bohužel trpí těžkou srdeční vadou. A protože miluje pohádky, toužila se setkat s princem Martinem Krausem (31). Rádi jsme jí tohle přání splnili!

Martin, který se Terezce líbil jako Tadeáš v pohádce Kouzla králů, nad setkáním neváhal ani minutu a rovnou nás s Terezkou pozval na rodinnou farmu u Orlíku.

Terezka netušila, co se bude dít, jen věděla, že pojedou s maminkou na výlet. Když auto zastavilo u ohrady, myslela, že to překvapení jsou koně. V tu chvíli ale vyšel ze stájí princ Tadeáš a Terezka měla ty nejrozzářenější oči na světě.

„Teď budeš moje princezna,“ přivítal je Martin s osedlaným koněm. Terezka skoro ani nemluvila, jen se smála a mohla na herci oči nechat. Dokonce se nechala i svézt. Maminka Soňa viděla dceru po dlouhé době dokonale šťastnou.

Zázračná pusa

Po projížďce Martin všechny pozval do své malé hospůdky U Krausíka. Uvařil čaj, podepsal fotografie a seznámil Terezku se svým čtyřnohým miláčkem.

„Umím všechny písničky z pohádky,“ prohlásila Terezka a hned je začala zpívat. Martin z toho byl tak nadšený, že svatosvatě slíbil, že až bude natáčet další pohádku, Terezku do ní obsadí.

„Malou princeznu nám budeš hrát,“ slíbil. A také celou rodinu pozval, že když budou chtít, můžou za ním opět přijet na koně a na návštěvu. Na rozloučenou dal Terezce velkou pusu, se kterou se dodnes všude chlubí.

A pokaždé, když zvoní doma telefon, Terezka se ptá, zda volá Martin s tím, že pro ni už má tu roli v pohádce. Takže, Martine, nezapomeň!

tarcisio ( 26. prosince 2014 00:08 )

Terezka krasna... Pral bych ji, aby se uzdravila a mohla zit stastny zivot!

andorea ( 25. prosince 2014 17:18 )

Ale no tak...

cernykondor ( 25. prosince 2014 15:11 )

To je moc hezké, ale máme hodně takových Terezek. Chtělo by to nerozkrádat ve zdravotnictví a nezneužívat seniory. Toi ej sotudné co se tu rozmohlo. Zdaleka to nejsou jen ti tzv "šmejdi".

Zobrazit celou diskusi