Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Mrtvý z Vltavy je skutečně Karl: Policisté potvrdili identitu utonulého!

Autor: dce - 
12. prosince 2014
15:20

Tři týdny ho zoufalá rodina hledala po Praze. V neděli vydala Vltava tělo, které potvrdilo smutná očekávání. Že jde o Karla, řekl poprvé jeho bratranec Lee, dnes to potvrdili i policisté. Co bylo ovšem příčinou jeho smrti, se dále šetří.

Smutnou zprávu dnes oznámili policisté – poslední naděje zmizela. Policisté dnes na základě výsledků DNA potvrdili, že tělo, nalezené v neděli ve Vltavě v Praze, patří Karlu Leonardu Lawovi, jehož rodina a přátelé pohřešovali od 17. listopadu. „I nadále pokračují ještě další znalecká zkoumání,“ uvedla policejní mluvčí Andrea Zoulová.

Karl v Praze zapíjel spolu s přáteli a příbuznými rozlučku se svobodou. Jeho bratranec Steve totiž chystal 29. prosince svatbu. Tu ale odložil na neurčito – nejdříve tvrdil, že to bude do té doby, než Karla najdou.

Celé hledání má ovšem smutný konec – Karl pravděpodobně pod vlivem alkoholu, drog nebo léků na jeho schizofrenii (nebo kombinací všeho) spadl do řeky, kde se utopil. Jeho tělo našli v neděli policisté.

„Ve vodě byl muž tři až pět týdnů. Stav těla neumožnil přesnou identifikaci. Byla nařízena soudní pitva,“ řekla Blesk.cz mluvčí policie Andrea Zoulová. Ta má určit přesnou příčinu smrti.

Video Zprávy: Tělo ve Vltavě, je to hledaný Brit? A jak velký nádor má Bartoška? - redakce Blesk TV
Video se připravuje ...

jany ( 13. prosince 2014 10:59 )

aha schizofrenie, na tu alkohol a kokain nejsou moc idealni

pizzaoo ( 13. prosince 2014 09:51 )

Já to říkal od začátku, že se utopil ve Vltavě. Napadlo mě to hned, jak ho začali hledat, protože nikdo nezmizí beze stopy jenom tak. Nikdy ale nepochopím, proč ožralej leze k vodě. Nebo že by ho tam někdo hodil?

anka ( 13. prosince 2014 02:06 )

kdyby se tohle stalo nekomu z tve rodiny, taky by si rekla, ze de-facto se nestalo vubec nic?

.abcd.abcd. ( 12. prosince 2014 21:48 )

Praha má tolik zákoutí, ale oni hned k Vltavě, podle mě věděli kde skončil. Tomu pomohl jeden z nich.

.abcd.abcd. ( 12. prosince 2014 21:45 )

Poučení - chlastej doma, z Temže to nemáš tak daleko domů.

Zobrazit celou diskusi