Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Soutěž o auto na ruský způsob: Přerazil rivalce nos!

Autor: mb, lmk - 
12. prosince 2014
06:00

V ruské televizní soutěži o nový vůz tekla krev! Jeden z účastníků (muž) ztratil nervy, srazil rivalku na zem a pěstí jí zlomil nos!

Reality show pro deset dospělých má jediné pravidlo – měj ruku položenou na kapotě auta nejdéle ze všech, pak je tvoje! Eleonora Andrijevská (21) zvolila zvláštní taktiku – přivlnila se v tangách a podprsence a od začátku všechny urážela. Nejvíc Vitalije Golomazova (26), který stál nejblíž.

Po sérii obscénních gest s botou v ruce najednou vybuchl, Eleanoru strhl za hlavu na zem a ležící ji praštil do obličeje! Byl samozřejmě okamžitě vyloučen. „Zesměšňovala mě před miliony lidí! To si nesmí dovolit,“ hájil se ruský hrubián.

.abcd.abcd. ( 13. prosince 2014 01:07 )

Ty víš prd. Jen pindáš od rána do noci.

.abcd.abcd. ( 12. prosince 2014 23:46 )

Před Bílým domem zastřelili ženu, která měla u sebe dítě a omylem vjela na chodník a něco tam porazila. To je na tom Moskva ještě dobře, co? Ty bejku prolhanej.

.abcd.abcd. ( 12. prosince 2014 21:53 )

A že takhle nepindáš, když v USA postřílí nějakej idiot děti? Nebo poldové odprásknou dítě. To jsi zalezlej jako krysa, jen když jde o Rusko ty čuně prasácký fašounský.

lepabrena ( 12. prosince 2014 17:59 )

Tady lze říct jen jedno- pro hubu na hubu! Divím se tomu, že po ní nevystartoval již dříve-nejen že ho vyprovokovala, ale navíc ostatním soutěžícím málem vysokým podpatkem vypíchala oči. Asi jsem sama, která nechápe, v čem tkvěla soutěž o auto, ale nic hloupějšího už si vymyslet nemohli.

abyss ( 12. prosince 2014 15:35 )

Její taktika s ohledem na zvýšení šance na výhru nebyla špatná ale s tím, že může i dostat přes hubu musela počítat. Kór v Rusku.

Zobrazit celou diskusi