Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Pohřeb matky a čtyř dcer: Otec se zhroutil do náruče svých dětí!

Autor: ljš - 
10. prosince 2014
10:04

Byly pro něj vším! Zdrcený otec slovenské rodiny, jejíž štěstí se zhroutilo během jediné vteřiny při tragické autonehodě, prožívá obrovskou bolest. Včera se musel naposledy rozloučit se svou milovanou manželkou a čtyřmi dcerami.

Zdrcený Jozef seděl ve smuteční síni v slovenských Nových Zámcích v první řadě vedle svých dětí. S manželkou Alenou, kterou miloval od svých 16 let, měli sice vlastního syna Jozefa, rozhodli se ale, že dají lásku a domov ještě dalším sedmi dětem. Čtyři z nich Janka († 15), Peťka (†16), Monika (†16) a Marcelka (†16) bohužel zahynuly se svou maminkou.


 

Právě vlastní syn seděl v nejtěžších chvílích hned vedle svého otce, podpíral ho a utěšoval. Po pohřbu se ale musí vrátit do Švédska, kde podle Nového Času hraje hokej. Pro milovanou maminku a sestřičky truchlily i zbylé adoptované děti, Veronika (23), Janka (23) a Mário (21).

 

Na smutečním obřadu zazněla mimo jiné dojemná smuteční píseň Najkrajšia hviezdička je tvoja mamička, při které bylo slyšel vzlykání a pláč ze všech stran. „Děkujeme, že jste byly s námi, děkujeme, že jsme tu mohli být s vámi,“ řekl jeden ze smutečních řečníků na závěr.

 

tacoo ( 12. prosince 2014 23:28 )

Co? Že budu předjíždět, když není místo k zařazení, ty debile? Já cit mám, ale s těmi, kteří si ho zaslouží, lidi jako ty a ta slepice učitelka by měli být hozeni do vápna už po narození, bylo by tu hned líp.

tacoo ( 12. prosince 2014 14:56 )

Tak, tak, a ještě si kráva asi myslela, že si může jezdit v protisměru a další auta se vznesou. Jka se říká, učitelka není profese, ale diagnóza. Děcek je mi líto.

koko61 ( 12. prosince 2014 00:16 )

Běžte s těma Slovákama už do pr.dele, jako kdyby nebylo u nás dost těch tragédiích na silnicích

pjotri ( 11. prosince 2014 01:39 )

nooo, ty teda mas co mluvit o INTELIGENCI, s tim tvym mohlY a chvilY

marie123456 ( 10. prosince 2014 12:44 )

 nevim... mohly by jste jednou prestat premyslet jke jak a proc maji to a to auto ... vzdyt je to snad jedno v takove chvily ... predstav te si ze vy by jste byli v takove situaci pohrbiva manzelku ... lidi chovejte se jako inteligence schopni!!!

Zobrazit celou diskusi