Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Dokumentarista se nechal sežrat hadem! Zpanikařil, když mu had lámal ruku

Autor: dce - 
8. prosince 2014
14:37

Paul Rosolie by měl začít skrývat svou tvář – jeho dlouho očekávaný kousek, kdy se nechal sežrat hadem, skončil ohromným debaklem. Rosolie sice hada přiměl, aby ho začal žrát, jenže zpanikařil, když mu anakonda začala lámat ruku. Nakonec tedy do hada nedostal ani celou hlavu...

Celý dokument teď vypadá jako jedna velká fraška – dlouho očekávaný a poměrně kritizovaný snímek předčil veškerá očekávání, ale spíš v negativním slova smyslu. Dokumentaristé nejprve strávili většinu času „hledáním“ hada – pobíhali po amazonském pralese jako smyslů zbavení a předstírali, že přesně nevědí, kde se obří anakonda skrývá.

Nakonec našli šestimetrovou anakondu, která vážila téměř sto dvacet kilo. Rosolie si vzal svůj speciální oblek, nechal se polít prasečí krví a po čtyřech se přiblížil k hadovi. Ten o něj okamžitě měl zájem (je opravdu velká náhoda, že našli náhodou hada natolik vyhladovělého, že byl ochoten sežrat tak velkou kořist). 

Had mu okamžitě zaútočil na hlavu, zbytkem dlouhého těla se omotal kolem Rosolieho a začal ho škrtit. Při škrcení dochází i lámání kostí, což hadovi usnadní polykat kořist. Rosoliemu tak začala anakonda lámat ruku. To ho vyděsilo a přivolal si svůj tým na pomoc. Tou dobou měl v hadovi jenom půlku hlavy v ohromné helmě.

 

Během pár minut byl Rosolie opět v bezpečí. Utržil jen pár škrábanců a velkou ostudu po celém světě. Rosolie se brání, že chtěl jen upoutat na pořad pozornost. Šlo mu jen o to, aby vydělal peníze na záchranu přirozeného prostředí tohoto nebezpečného tvora. 

trhnisinadledvinkou ( 9. prosince 2014 12:41 )

ach bože, to je ale debil

skokanka ( 8. prosince 2014 22:49 )

souhlasím s vámi kalkulko.

zelena.karkulka ( 8. prosince 2014 21:34 )

To by napadlo i debila,že had oběť nejdříve udusí

pgga.. ( 8. prosince 2014 19:44 )

 Celou tu sebranku magorů nahnat do klece,každej den je zbičovat a ukazovat je v ZOO lidem jako exoty

sars ( 8. prosince 2014 18:48 )

 Paul musel být asi velmi dementní, skrtic si kořist vždycky musí nalamat. Spíš ten článek je trochu bezcennost. Ten dotyčný asi nemá základní znalosti o přírodě. Blb...

Zobrazit celou diskusi