Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Ledovka udeřila: Kvůli kolapsu dopravy museli spát v práci nebo na nádraží!

Autor: dce - 
2. prosince 2014
19:40

Něco takového Česko ještě nezažilo – kvůli ledovce nastal totální kolaps v dopravě po celé republice. Po Praze nejezdí tramvaje a náhradní autobusy nestíhají, ale stále je jednodušší dostat se z Dejvic do Holešovic než z Příbrami do Tábora. A právě to byl problém mnoha lidí.

Stovky lidí byly nuceny přespat v noci z pondělí na úterý mimo své domovy. Mnoho těch, kteří dojíždějí do práce vlakem, skončili bez možnosti, jak se dostat domů. Někteří proto strávili noc na nádraží! 

Video Lidé se kvůli ledovce nedostali domů, spali v práci! - Tomáš Polák, Jan Jedlička
Video se připravuje ...

Ti, kteří měli o něco větší štěstí, našli v daném městě přátele nebo známé, u nichž mohli zůstat. "Jsme tady už od včerejška – nečekáme přímo tady, ale včera už jsme se nedostali domů," sdělila jedna z cestujících do Milovic reportérovi Blesk.cz.

Na otázku, kde trávila večer, odpověděla jedna žena, že skončila v kanceláři, kde pracuje. To asi nikoho nepotěší. Jiná cestující také skončila v práci: "Byla jsem na Masaryčce, vrátila jsem se zase do práce, tam jsem přespala a dneska se nemůžu dostat už od půl páté ráno domů."

alna ( 2. prosince 2014 23:11 )

co tu děláš ,....běž do TATER a tam rad

alna ( 2. prosince 2014 23:09 )

w.mojko ( 2. prosince 2014 20:51 )

zima zaskočila dopravákov aj cestárov- napokon, ako každý rok...len som zvedavá, ako bude v -20,stupňoch, a metre snehu...horské oblasti napriek opravdovým kalamitám málokedy kolabujú,tí sú zvyknutí, že sa musia postarať často sami o odpratanie snehu, majú snehové reťaze, zimné pneumatiky a skúsenosti so snehom a ľadom

Zobrazit celou diskusi