Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Feťák cákal krev na lékaře a tvrdil že má AIDS: Putuje na sedm let do vězení!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: dce - 
16. listopadu 2014
20:56

Loni se opilý zranil při rvačce. Když mu na pomoc přijeli záchranáři, cákal na ně svou krev a prohlašoval že je nakažen HIV a žloutenkou typu C. Z dvanácti možných let ho soudce odsoudil k sedmi rokům ve vězení a odškodnému ve výši 616 tisíc korun!

Několik bezesných nocí si kvůli jihlavskému narkomanovi prožilo osm policistů a záchranářů - museli totiž čekat na výsledky testů, zda nejsou nakaženi neléčitelnou nemocí. 

Loni koncem dubna se pod obraz opilý pohádal se svou družkou, pěstí rozbil skleněnou výplň koupelny a začal značně krvácet. Agresivní muž (32) pak vyběhl na chodbu ubytovny a jeho hlasité projevy vylákaly další obyvatele. Na místo dorazily dokonce tři policejní hlídky. Nebylo možné ho zpacifikovat ani ošetřit.

„Na zdravotníky i policisty vykřikoval, že bere pervitin, a že má žloutenku typu C. Přitom si krev nechával úmyslně stékat do dlaně a cákal ji na policisty, záchranáře i na svoji družku s výhružkou, že je všechny nakazí a oni „chcípnou“, stejně jako on, protože má také AIDS. Krví potřísnil pět zasahujících policistů i tříčlennou posádku záchranné služby,“ popsala policejní mluvčí Dana Čírtková serveru novinky.cz.

Vyšetřování ukázalo, že jde o známou firmu - jenže recidivista žloutenku C opravdu prodělal! Díkybohu se ukázaly výsledky všech zasažených jako negativní. Soud proto klasifikoval trestný čin jako pokus o těžké ublížení na zdraví a poslal ho na sedm let do věznice s ostrahou. Musí také zaplatit odškodné 616 tisíc korun.

tgbb. ( 16. listopadu 2014 22:28 )

Debil dostal 7 let za výtržnost, tedy více, než dostávají cik. pardon romové za vraždu.

Zobrazit celou diskusi