Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Šokující video: Agresor brutálně zmlátil Rumuna na silnici!

Video zachycuje statného holohlavého muže, který zbil Rumuna přímo na silnici.
Video zachycuje statného holohlavého muže, který zbil Rumuna přímo na silnici.  (Autor: Reprofoto Facebook, Youtube)
Autor: INT, lm - 
17. listopadu 2014
08:00

Českou internetovou komunitu šokovalo video, které se nedávno objevilo. Je na něm zachycen statný holohlavý muž, který zbije Rumuna přímo na silnici. Proč to udělal?

Poté, co se video na internetu objevilo, vyvolalo u některých opravdové pozdvižení. Zatímco někteří obvinili pana Stanislava z bezdůvodné agresivity a rasismu, další jeho chování chápou. Do debaty se nakonec připojil i údajný agresor.

„V tomto videu nejde o žádné rasistické napadení, machrovaní atd... Chtěl jsem tím upozornit na současnou situaci, která stále trvá a tito lidé používají čím dál drsnější metody k zastavovaní nic netušících řidičů. Například vám skočí do cesty, nebo vám tam strčí dítě,“ vysvětluje Stanislav, co předcházelo incidentu. „Když se jim podaří vás zastavit, tak tvrdí, že nemají na benzín a tahají z vás peníze a za to vám nabízejí (doslova házejí do auta) bižuterii z mosazi, řetízky, prsteny a tvrdí, že jsou zlaté," dodává s tím, že pokud odmítnete, tak jejich agresivita stoupá.

Podobné případy skutečně nejsou na našich silnicích ojedinělé. V hledáčku policistů jsou takto jednající Rumuni kvůli stížnostem řidičů už několik let. Strážníci však mohou žebrajícím pouze znepříjemnit život tím, že je pokutují za nedostatky, jako je chybějící výstražný trojúhelník či reflexní vesta,. Jejich chování totiž samo o sobě protiprávní není. Co si o tom myslíte vy?

Stanislav popsal, proč Rumuna zbil. Stanislav popsal, proč Rumuna zbil. | Reprofoto Facebook, Youtube

deratizator ( 17. listopadu 2014 15:54 )

 Má pravdu sars, předsedo, fakt jsi na úrovni III.B.

deratizator ( 17. listopadu 2014 15:53 )

deratizator ( 17. listopadu 2014 15:52 )

deratizator ( 17. listopadu 2014 15:50 )

 Stáníček tam máchá hůlčičkou jak plešatej buzík

alff ( 17. listopadu 2014 15:43 )

Dvakrát jsem je zažil na trase Klášterec - K.V. !! Jde z nich hrůza - jsou schopní vám utrhnout dveře , jen aby člověk neodjel !! Už nestavím - můžou mávat - kašlu na ně !!

Zobrazit celou diskusi