Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Janoušek šel za ruku s manželkou pro obsílku: Víme, kdy má nástup do vězení!

Autor: fab - 
14. listopadu 2014
05:17

Kdyby si pražský kmotr Roman Janoušek (46) představil osud jako poťouchlého trpaslíka, nebyl by daleko od pravdy. V listopadu 1989 mu pomohl k podivné moci a podivnému bohatství a přesně za 25 let ho poslal za mříže.

Včera si Janoušek alias Mazánek vyzvedl na hlavní poště v pražské Jindřišské ulici pozvánku, kterou nelze odmítnout: obsílku do basy. Podle zpráv z Mazánkova okolí je v ní datum 18. listopadu, místo nástupu věznice Ruzyň.

Oslava pádu komunismu by tedy měla být pro kmotra na 4,5 roku posledním dnem na svobodě. V cestě pro osudovou obálku dodávala Janouškovi sílu jeho dlouhonohá půvabná manželka Simona (39). Drželi se za prsty, když na poštu vcházeli i poté, když ji opouštěli.

Ve volné ruce nesla paní Janoušková obsílku, možná se toho papíru nechtěl Mazánek ani dotknout. Na jejích útlých ramenou toho teď leží dost, nejen pečení buchet do lochu, ale i starost o supervilu v Podolí, kterou na ni manžel přepsal, a o rodinné obchody.

S tím posledním jí možná »helfne« exprimátor Pavel Bém, vždyť Janoušek mu také pomohl s jeho kšeftem – řízením Prahy. 

Kdo je Janoušek

  • bývalý číšník, z něhož se po roce 1989 stal miliardář díky kontaktům ve vysoké politice a podivným zakázkám
  •   v roce 2003 získal titul doktora práv na UK, ale trvají pochyby o jeho diplomce, kterou prý zničily povodně
  • podle odposlechů ovládal dění v Praze pomocí primátora Pavla Béma, fi guroval ale i v kauzách předražené služby pro VZP či kontroverzní pražská Opencard
  •  v roce 2012 řídil opilý a svým porsche úmyslně srazil a těžce zranil ženu, která ho chtěla zastavit; odvolací soud mu zpřísnil trest ze 3 na 4,5 roku basy

 

cotonice ( 18. listopadu 2014 12:55 )

Docela dobrý lakmusový papírek pro naši justici ! Tak se ukažte, páni soudci! Skutečně se necháte oblbovat Janouškem a podplaceným Drymlem? Pokud je Janoušek , tak těžce nemocen, jak to , že jezdí autem, jak to ,že se volně pohybuje a chlastá po restauracích? Jak to, že o jeho zdravotním stavu rozhoduje ředitel nemocnice ve Vrchlabí , nikoliv konzilium neurologické kliniky? Domnívám se , že je nejvyšší čas ,abyste se,vážená justice, probrala ze sna, protože se můžete dočkat defenestrace. Lidi vás mají už skutečně plné zuby ! Vy , zákony už nepotřebujete , vy hájíte lumpy !

andreslawicky ( 14. listopadu 2014 12:37 )

Podáním odkladu je ta obálka pro kterou si šel jen cárem papíru

andreslawicky ( 14. listopadu 2014 12:32 )

Tak lůza může slavit a to je asi tak vše

andreslawicky ( 14. listopadu 2014 12:31 )

Tak dostal nástup tak že v klidu podá žádost o odklad nástupu trestu a je v klidu

salto ( 14. listopadu 2014 11:23 )

Teď si představte, že jim při té banální operaci umře - simulant jeden

Zobrazit celou diskusi