Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Rychle a zběsile na český způsob: Mladík se jel honit s policisty až na Slovensko

Autor: dce - 
11. listopadu 2014
19:10

Třicet kilometrů ujížděl ostravský řidič po slovenských silnicích hlídkám policie. Ve starém Nissanu se řítil ulicemi Žiliny, naboural, projel na červenou a jel po chodníku. Asi jim chtěl na Slovensku ukázat, jak se jezdí u nás. To je teda ostuda!

Vše začalo bouračkou – mladík z Ostravy naboural v Žilině několik okolo stojících aut. Přítomní svědci zavolali policii, která pak muže v červeném Nissanu pronásledovala až do Čadce, který je vzdálený 30 kilometrů od místa nehody.

„Předjelo nás červené auto s rozbitou kapotou. Za ním jela dvě policejní auta,“ informovala televizi Joj svědkyně. „Zablokovali mu přejezd, ale on to objel po chodníku,“ doplnil jiný svědek. Při zběsilém úprku mladík projel na červenou, policejní hlídce se vyhnul po chodníku a i dál ohrožoval ostatní účastníky provozu. Policisté dokonce vypálili několik varovných výstřelů. 

Video Takhle ujížděl policii řidič bez papírů! - tv JOJ
Video se připravuje ...

Ve vozidle byl 24letý řidič, který není držitelem řidičského oprávnění, a 20letá spolujezdkyně. U řidiče nebyl zjištěn alkohol,“ uvedl pro novinky.cz žilinský policejní mluvčí Radko Moravčík. Muži teď hrozí pokuta ve výši až 36 000 korun!

Zobrazit celou diskusi