Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Americký horor: Pověsili tříletého syna za nožičky a umlátili ho pánví!

Autor: haj - 
8. listopadu 2014
10:30

Příběh, nad kterým zůstává rozum stát. Matka společně s partnerem brutálně týrala tříletého syna. Když chlapečka utloukli pánví, položili ho na postel a chovali se jako by se nic nestalo. Zašli si nakoupit a na jídlo, zdřímli si a měli sex.

Dokonce i soudce nazval případ z Chesca v Pensylvánii. „Nechte mě, abych vám vyprávěl jeden americký horor. Malý Scotty McMillan je mrtvý,“ řekl podle listu Daily Mail soudce Thomas Hogan.

„Během tří dnů byl systematicky mučen a ubit k smrti. Mlátili ho do obličeje a do břicha, bičovali ho, svázali k židli a bili kovovou tyčí. Byl přivázán za nohy hlavou dolů a nakonec umlácen pánví,“ vyjmenoval soudce některé ze způsobů týrání malého Scotta (†3). Pro oba násilníky požaduje trest smrti.

Všechno tohle navíc Scottovi prováděla jeho vlastní matka Jillian Tait (31) se svým přítelem Garym Lee Fellenbaumem (23). Pár spolu žil ve společné domácnosti s tříletým Scottem a jeho šestiletým bratrem teprve měsíc. Spolu s nimi žila také manželka Garyho Amber (byli odloučeni) s jejich téměř roční dcerkou.

Mučení začalo jako potrestání za to, že dítě odmítalo sníst toast. Muž prý chlapce hodil proti zdi tak silně, že ve stěně udělal díru. Poté ho svázal k židli elektrickým kabelem, aby ho mohl dál mlátit. Matka chlapečka se také teroru zúčastnila a obě zrůdy se dokonce smály, když Scotta svázali hlavou dolů.

Nakonec Scott na následky zranění zemřel, ale jeho vrahy to zřejmě příliš netrápilo. Nechali mrtvého syna ležet doma a odešli nakupovat. Po návratu domů snědli společně pizzu, poté si zdřímli a věnovali se sexu. Teprve poté Jillian prý dítě zkontrolovala a zjistila, že nedýchá.

 

tgbb. ( 9. listopadu 2014 08:04 )

krakonos500, tohle se nedělá! Umlátit někoho k smrti sice byla levácká specialitka (lágry komoušské, nacistické a ostatních pohrobků socdem), ale dnes je jiná doba a i vraždy se dělají jinak. Koukni, jak tví kámoši vyřídili svého kámoše mafiána Mrázka - jeho vrazi se nikdy nenašli a nenajdou.

dietr ( 8. listopadu 2014 19:28 )

oba dva dobře znám, je to spratek Pavel Novotný a jedna hrůza z Kelly Familly

tarka ( 8. listopadu 2014 13:12 )

jasně, zatímco v socialismu se nic takového nestávalo, že?

milofr ( 8. listopadu 2014 13:01 )

no tak stačí se podívat na fotky matinky a jejího pic*ka a už se k tomu nemusí nic psát, dementi zfetovaný

maq7 ( 8. listopadu 2014 11:40 )

Zobrazit celou diskusi