Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Vraku s řidičem v bezvědomí si 3 hodiny nikdo nevšiml: Adriána zachránila smrt jiného řidiče

Autor: dce - 
7. listopadu 2014
15:07

Teprve devatenáctiletý Adrián havaroval se svým vozem v příkopu u obce Hnúšťa v Banskobystrickém kraji na Slovensku. Zraněný v autě čekal celé tři hodiny, než si ho konečně někdo všiml. Z vozu ho nakonec museli hasiči vystříhat.

Když jel ráno asi v pět do práce, vletěl Adrián vozidlem do příkopu tak hlubokého, že si ho nikdo z kolemjedoucích řidičů nevšiml. Život mu zachránil jen malý zázrak – a dalo by se říct, že i smrt jiného řidiče.

Jen kousek od místa jeho nehody totiž před třemi lety havaroval i jiný řidič. Ten však při nehodě zemřel. A právě na jeho památku šli Radovan s matkou zapálit na místo svíčku. Adriána si všimli, až když vystoupili z vozu. Tou dobou už byl mladík ve voze zaklíněný tři hodiny!

Video Šli zapálit svíčku mrtvému otci, našli tam vrak s člověkem! - TV JOJ
Video se připravuje ...

Nakonec ho museli ven vystříhat hasiči. „Nedalo se k němu dostat. Auto bylo tak stlačené, že to nešlo,“ prohlásil Radovan. Adriánovi přesto zachránil život. Nebýt toho, že se zde zabil jeho otec, jehož památku chtěli uctít, rozbitého auta by si nikdo nevšiml.

Chlapec byl v hlubokém bezvědomí, chrčivě dýchal a měl těžké poranění hlavy. Do nemocnice ho musel přepravit vrtulník, v současné době je v kritickém stavu. Proč Adrián havaroval, řeší policie a odborníci.

sores ( 7. listopadu 2014 16:39 )

19 ti letý děti by neměly dostávat řidičák a zrovna tak starcům by měl být odebrán!Bylo by to v zájmu života.

negomba ( 7. listopadu 2014 16:24 )

Ještě nebyl jeho jeho čas, v nebíčku ho nechtěli. Měl kliku kluk jeden. Tak ať se z toho dostane!

lunatic ( 7. listopadu 2014 15:24 )

Kdyby ještě počkali,tak za rok mohli zapalovat svíčky rovnou dvě...

Zobrazit celou diskusi