Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Děsivá přehlídka: Nejhorší halloweenské kostýmy!

Autor: haj - 
1. listopadu 2014
19:23

Také jste včera narazili v metru na Jokera? Nebo jste se sami oblékli do kostýmu a vyděsili souseda? Nebyli jste sami, Halloween slavilo spousta lidí po celém světě.

Někdo zvolil strašidelný kostým zombie či kostlivce, jiný se rozhodl pro originálnější převlek. Často pěkně šílený.Pozadu nezůstali ani milovaní psí mazlíčci.

Video Erbovou nalíčili k nepoznání! Udělali z ní takovouhle zrůdu! - redakce Blesk TV
Video se připravuje ...

Která známá zahraniční kráska se proměnila v mimozemšťana? Podívejte se sami, jak se kvůli včerejšímu Halloweenu, kdo vymódil:

aluman ( 2. listopadu 2014 15:23 )

...vzniklý...

aluman ( 2. listopadu 2014 15:22 )

Halloween ( „All-Hallows-eve“, tedy „Předvečer Všech svatých“) má původ v Irsku. Je to anglosaský svátek vzniklá z Keltského svátku Samhain. Tudíž o nějakém opičení po Americe, kam ho zavlekli přistěhovalci, je dost zcestné psát. Vzpomínat na blízké zesnulé v k tomu určený den mi připadá neupřímné, spíš jako strojené divadlo pro okolí, aby lidi člověka nepomluvili. Já beru když je to od srdce bez ohledu na datum v kalendáři.

aluman ( 2. listopadu 2014 15:13 )

Většina těch fotografií nemá s Halloweenem nic společného. Kdo ví kde je bleskáči vyhrabali. Zhruba před hodinou a půl jsem projížděl Prahou a tam skoro nic není co bylo Halloween připomínalo, jenom pár komerčních záležitostí. Zato když jsem pokračoval po starý Benešovský, tak tam už tou dobou pobíhaly zmaškařené děti skoro v každé vesnici.

satanklaus ( 2. listopadu 2014 13:15 )

zlymikes ( 2. listopadu 2014 05:59 )

Zatím je to v tomhle rozsahu jen v Praze a tam ať se třeba pokakají.Oni jsou tam stejně šáhlí,třeba jak vyznávají Kalouska a jeho cvičeného degenera. Je pro naši zemi štěstím,že na zbytku republiky žijí vcelku normální lidé.

Zobrazit celou diskusi