Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Policistka s nejpřesnější muškou! Komisařka z kanceláře vyhrála Policejní mistrovství ČR

Autor: Vlaďka Hradská, lmk - 
1. listopadu 2014
16:42

Přesnou mušku, vyrovnanost a briskní uvažování prokázala policistka Simona Toningerová (37) ze Strakonic. Komisařka z kanceláře vyhrála Policejní mistrovství ČR, když „přestřílela“ všechny soupeřky v uniformě.

Nejnáročnější úkol, skloubit rychlost a přesnost, zvládla matka dvou dětí na jedničku. „Nejtěžší bylo obstát při simulovaném osvobození rukojmích z letadla, které přepadli teroristi. Museli jsme zasáhnout cíl za figurínou a přenést opatrně kufr s bombou a to vše na čas,“ popsala jednu z mnoha disciplín mistrovství.

Z vítězství měla radost. Podle svých slov si totiž právě při střelbě či sportu nejvíc odpočine. „Střílení je pro mě relax, zábava. Je to příjemné doplnění mé práce, kdy pořád sedím u počítače,“ uvedla vystudovaná právnička. Duševní práci kompenzuje sportem. „Od mala jsem dělala karate, gymnastiku, stolní tenis. Nyní hraju dívčí amatérskou fotbalovou ligu. Máme tým Andělek Velký Bor,“ poznamenala s tím, že velkou podporu má ve své rodině. A to je prý pro ni nejdůležitější.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi