Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Jezero v Oklahomě vydalo děsivé tajemství: Ve vracích byly kosti 6 lidí, kteří beze stopy zmizeli!

Autor: Veronika Kynclová - 
30. října 2014
21:40

Jezero Foss v Oklahomě odhalilo děsivé tajemství – policie z něj vytáhla dva zrezivělé vraky aut, v nichž před více než 40 lety zmizelo beze stopy šest lidí!

Vozy ležely vedle sebe na bahnitém dně v asi čtyřmetrové hloubce. Sonary je zachytily na dně jezera už loni, až nyní ale lékaři potvrdili, že kosti, které se v nich našly, patří nezvěstným lidem.

Jimmy Williams (†16), Thomas Rios († 18) a Leah Johnson († 18) záhadně zmizeli 20. listopadu 1970 poté, co přátelům oznámili, že jedou na fotbal. Chevrolet řídil právě Williams, který si koupil auto jen tři dny předtím, než zmizel.

Ve druhém voze byly nalezeny kosterní pozůstatky dalších tří lidí – Johna Alva Portera (†69), Cleburna Hammacka (†42) a Nory Marie Duncan (†58), kteří zmizeli už o něco dříve – 8. dubna 1969.

Lebka na dně

„Původně jsme mysleli, že se jedná o ukradená auta. Když jsme vytáhli na břeh první, zjistili jsme, že v něm jsou kostry. To samé následovalo, když jsme vytáhli ven i druhý vůz,“ sdělila Betsy Randolph, mluvčí oklahomské dálniční hlídky.

 

„Potápěči se proto vrátili do vody, aby prohledali okolí, a našli lebku jedné z obětí,“ oznámila. I když byla obě auta poblíž pobřežního kotviště, voda byla natolik kalná, že si jich nikdo nevšiml celá desetiletí.

„Je to uzavřeno pro rodiny, které si už nadále nemusí lámat hlavu nad tím, co se stalo s jejich milovanými,“ uzavřel šerif Bruce Peoples.

Blesk Víte, že?

Leah Johnson byla údajně potomkem legendárního indiánského náčelníka Sedícího býka, který v roce 1876 bojoval proti generálu Castrovi v bitvě u Little Big Hornu. Přezdívali ji proto Indiánská princezna.

 Video: Objev v jezeře

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi