Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Putin navrhl Polsku: Rozdělme se Ukrajinu společně!

Donald Tusk od Putina prý v roce 2008 vyslechl podivnou nabídkku na rozdělení Ukrajiny.
Donald Tusk od Putina prý v roce 2008 vyslechl podivnou nabídkku na rozdělení Ukrajiny.  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: ČTK, oj - 
21. října 2014
13:10

Maršálek polského Sejmu Radoslaw Sikorski tvrdí, že ruský prezident Vladimir Putin už v roce 2008 navrhoval rozdělit Ukrajinu mezi Rusko a Polsko. Později však uvedl, že jeho slova o Putinově návrhu při návštěvě premiéra Donalda Tuska v Moskvě nebyla dobře interpretována. Putinův mluvčí vše popřel jako nesmysl.

"(Putin) po nás chtěl, abychom se podíleli na dělení Ukrajiny. Byla to jedna z prvních věcí, které Putin řekl premiérovi Tuskovi, když navštívil Moskvu," uvedl Sikorski v interview pro americký server Politico. Prý je Ukrajina umělý státní útvar a Lvov je polské město, čili by si ho Poláci měli zase zabrat. (Před druhou světovou válkou byl Lvov a okolí, představující nyní západní Ukrajinu, součástí Polska)

Tusk podle Sikorského, který premiéra do Moskvy doprovázel, na Putinův návrh nic neřekl, protože věděl, že je nahráván. Polsko však nikdy nevyjádřilo zájem připojit se k ruskému plánu. "Dali jsme to (Rusům) velice jasně najevo," ujistil Sikorski.

Po zveřejnění rozhovoru, který by mohl ještě víc zhoršit napětí mezi Polskem a Ruskem, ale Sikorski podle agentury Reuters tvrdil, že nebyl správně pochopen. "Některá z mých slov byla přehnaně interpretována," napsal politik na Twitteru. Autor interview ale odpověděl, že nechápe Sikorského výtky: napsal jen to, co mu Sikorski řekl.

jakarte ( 23. října 2014 08:45 )

Vite mam pocit, ze se neshodneme. Ja se ridim zkusenosti co jsem osobne zazil. K faktu okupace Rusaky jste se opakovane nevyjadril. Mozna mate jine prakticke zkusenosti. O ty se podelte.KE.

alex0800 ( 23. října 2014 07:56 )

Nejste jediný, takových lidí je více, co ze strachu radši podlehnou systému a podřídí se.. román 1984 byl napsán v roce tuším 1949.. Buďto byl Orwell jasnovidec, či spíše měl dobrý kontakt na elitu..

alex0800 ( 23. října 2014 07:56 )

Zajímavé teorie?? Události jsou především celosvětové, čr až na okultní pozadí, není zas až tak podstatná. Ale třeba roku 1991 si přijel své panství zkontrolovat Mr. Rockefeller, aby věděl, co za ty prachy získal.. Aha, a Bilderberg je také pouhou teorií stejně jako Rockefellerova OSN a další soukromé instituce maskované za cosi světového a nesoukromého.. Asi jako mnoho centrálních bank;-) Človíčku, nevím, zda jste vůbec pochopil, čím majetkem je už 200 let taková Velká Británie vlastněná skrze "svou" centrální banku. To byla další teorie, která se stala skutečností, stejně jako se naplňují další plány nejen pánů z rodu Rockefellerů.. Ano, zažil jsem i Rusa u nás a nejen to.. Také jsem měl možnost poznat osobně NATO včetně tehdejšího generálního tajemníka Javiera Solany, to byla polovina let devadesátých.. Tenkrát tam měl každý sbaleno a byli připraveni k odchodu.. Také jsem poznal realitu Vyhlazování Kosova za pomoci NATO a měl jsem depeše od očitých svědků, jak se chovali vojska vůči Srbům.. Jen se tam jeďte podívat a poptejte se.. Víte, co to bylo UČK? A tito vrazi posléze bez trestu se stali politiky.. Mám pocit, že jste jen dalším cenzorem pracujícím pro propagandu a tak se již radši odmlčím, neboť by to byla pouhá ztráta času.. Realita je prostě jiná, než tvrdí propaganda.. Když by jste měl možnost nahlédnout do konce STB, tak by jste věděl, že zde vzniklo pár "žurnalistů" kteří byli cvičeni na dnešní dobu, tedy informační války.. Pár relevantních informací najdete i na webu zednářské loutky Alexe Jonese infowars.com.. A to je jen cílené vypouštění dezinformací i mnohdy pravdy.. Ilumináti rádi ukazují svou symboliku ve svých dílech.. Stejně jako infikovali hudbu, která jim přináší nejvíce ovčanů.. Pár zajímavých informací je třeba na webu zednáře Sobka viz tajemstvihudby.cz. Třeba význam mnoha používaných symbolů.. Ale nevěřte mi, očividně radši budete bloudit ve lži propagandy, než aby jste přijal realitu.. Nejste jediný, takových lidí je více, co ze strachu

jakarte ( 22. října 2014 07:26 )

Omlouvam se za indiskretni otazku. Vy jste zazil Rusaky na nasem uzemi? Je Vase tvrzeni podlozeno osobni zkusenosti?

jakarte ( 22. října 2014 07:24 )

 Omlouvam se za indiskretni otazku. Vy jste zazil Rusaky na nasem uzemi? Je Vase tvrzeni podlozeno osobni zkusenosti?

Zobrazit celou diskusi