Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Těžký život prostitutky: Pobuřující realita na ojedinělých fotografiích!

Autor: shp - 
20. října 2014
19:40

Život na hraně zákona, sex s odpudivými muži, přísný dozor pasáka...život prostitutky si dokáže člověk představit jen těžko, když ho nezažil na vlastní kůži. Mexická fotografka Alicia Vera strávila s prostitutkou Eden (ráj) dlouhou dobu a vytvořila si k ní osobní pouto. Nafotila ji v každodenních situacích, z nichž některé by slova jen těžko popsala...

Vera se s Eden seznámila v Mexiku před třemi lety. Tehdy fotila striptérky v klubech. Ženy si porozuměly a vzniklo mezi nimi netradiční pouto, které slova jen těžko vystihnou. Eden Veře natolik věřila, že ji dovolila ji následovat na její cestě do amerického San Franciska, kde chtěla začít život jako exotická tanečnice.

Z práce se ale rychle vyklubala prachobyčejná prostituce a Eden začala vykonávat nejstarší řemeslo. Mladá žena se brzy dostala do spárů pasačky Ruby, která ji posílala do hotelů za sexem se zákazníky.

Vera ji následovala i tam. Vyfotila ji tak nejenom při odpočinku, počítání vydělaných peněz, ale i při samotném sexu se zákazníky. Život na hraně zákona ale přivedl Eden do konfliktu s policisty.

Dvakrát ji zadrželi, ale prostitutka z toho vždy vyvázla s pokutou. Když skončila Eden potřetí v poutech, bylo to tehdy, co se ze zákazníka vyklubal policista v přestrojení.

Eden tehdy musela dokonce k soudu a vězení se vyhnula jen díky tomu, že zaplatila vysokou pokutu a slíbila, že už se k nejstaršímu řemeslu nikdy nevrátí. Lhala. Šlapala už dvě hodiny poté, co odešla od soudu...

italiano ( 21. října 2014 15:44 )

Tahle generace teenagerů se myslím přestala bát AIDS, protože se o tom přestalo mluvit, ale další děti dorostly ,a dojedou na to.

.abcd.abcd...... ( 21. října 2014 01:49 )

čau ninuno

playoff ( 21. října 2014 01:45 )

Jdu spát kamarádi moji...Mám volno,budu spát tak do 11hod....už se mi nechce ani vypínat PC....čau a dobrou abcd.......

.abcd.abcd...... ( 21. října 2014 01:44 )

Mám den, jsem čilouš.

playoff ( 21. října 2014 01:43 )

že zas nezarobím,bo nemáš prachy...nevadí..až dostaneš many,domluvíme se kámo..chce se mi spát,věříš mi???

Zobrazit celou diskusi