Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tajná prostituce na Hradecku: Rodina si doma udělala bordel! Sousedé nic netušili

Muž se ženou si na Královéhradecku pronajali domek, kde tajně nabízeli služby prostitutek (ilustrační foto)
Muž se ženou si na Královéhradecku pronajali domek, kde tajně nabízeli služby prostitutek (ilustrační foto)  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: ČTK, simao - 
10. června 2014
16:05

Pronajali si rodinný dům, žili tam i se svými dětmi. Jenže vedle toho dům používali k přívýdělku - udělali si z něj bordel! Policie odhalila případ rodiny, která si na Královéhradecku měla vydělat přes dva miliony tím, že k prostituci přiměla až osm žen a dívek, některé mladší 18ti let... Zatímco sousedé prý o ničem nevěděli!

Policisté obvinili dva muže a jednu ženu z Královéhradecka z kuplířství. Podle policie muž a žena najali během dvou let nejméně osm žen na provozování prostituce, třetí obviněný vyhledával a kontaktoval ženy vhodné pro práci prostitutek. V případě prokázání viny obviněným hrozí až osm let vězení, informovala dnes ČTK mluvčí královéhradecké policie Lenka Burýšková.

Podle policie si čtyřicetiletý muž společně se svou o deset let mladší partnerkou pronajali v obci na Královéhradecku rodinný dům, kde žili společně s dětmi a současně v něm zajišťovali sexuální služby. "Není bez zajímavosti, že nikdo z místních v obci neměl prý tušení, co se v nenápadném rodinném domku po celou dobu děje," uvedla mluvčí.

Podle policie od února 2012 do října 2013 sexuální služby inzerovali na internetu. Ženy a dívky, které provozovaly prostituci v domku či prostřednictvím eskortservisu, měly za dva roky obviněným postupně předat poměrnou část ze zisku ve výši přesahující dva miliony korun. Jednatřicetiletý muž kromě shánění dívek pro práci prostitutek, dívky také fotil a na webu nabízel jejich sexuální služby.

zelena.karkulka ( 10. června 2014 21:39 )

Sousedi si ničeho nevšimli? To tam asi moc zákazníků nechodilo

djaba ( 10. června 2014 20:53 )

Na ulici jsou holky nežádoucí ,ale pasáka mají všechny - ten asi tedy není kuplíř .A jiný , který jim zajistí slušné prostředí i větší bezpečí půjde sedět .

abcd.adcb ( 10. června 2014 19:30 )

To budou nějací Slováci.

naidka ( 10. června 2014 18:16 )

to musíte mít extra silné zdi, že jste neslyšeli ty doprovodné "zvuky".

jana999 ( 10. června 2014 18:07 )

nevšimli, my tu v sousedním bytě měli taky bordel a dověděli jsme se to až když nějakého zákazníka okradli a ten z pomsty nám stáhl propagační materiál z netu a hodil to všem do schránky

Zobrazit celou diskusi