Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Krejčířův špinavý plán: Krásku chtěl zabít kvůli pozemkům! Zachránil ji útěk do Čech

Autor: dce - 
15. října 2014
06:44

Se svou láskou utekla z vlasti před zlotřilým mafiánem, který jí chtěl zabít. V novém domově se vzali a teď si spolu užívají šťastného života. Pohádka? Tentokrát je to realita, ale rozhodně ne jen růžová! Tím zlotřilým mafiánem je totiž Radovan Krejčíř! V knize Padrino Krejčíř - Afričan vše popisuje Jaroslav Kmenta.

Shimo Shield je jihoafrická modelka. Už od sedmi let se objevovala v reklamě a v časopisech. Žila v bohaté čtvrti v Johannesburgu. Na tom by nebylo nic divného. Jenže její život se rychle změnil, kdy potkala Marissu. Staly se kamarádkami, ale jak se ukázalo, šlo jen o dobře vymyšlený kalkul.

Marissa modelku totiž jenom zneužila, aby se dostala do vyšší společnosti. Konkrétně k Radovanu Krejčířovi. K tomu jí měl dopomoct místní zločinec Jerome – lobbista, pasák, to nikdo pořádně nevěděl. On i Marissa však ze známosti s „miliardářem“ měli profitovat.

Marissa se i s Shimo vetřela na Krejčířův večírek. Udělala ze sebe výživovou poradkyni a nakonec ho ulovila. „Marissa se nakonec dala s Káčkem dohromady. Asi po třech měsících. Z výživové poradkyně se stala sexuální poradkyně. Ani jí to nedalo velkou práci. Marissa byla atraktivní holka s pěknou postavou a poprsím jako Lollobrigida. Radek byl jako omámený. Vzal Marissu na romantický víkend do milionářského resortu Sun City a pak už byli jen spolu,“ vypráví Krejčířova bývalá pravá ruka Miloš.

 

Shimo zatím rozjela vlastní módní značku, na první přehlídku jí Krejčíř přispěl pěknou sumičkou – ovšem jen aby Marissu dostal na přehlídkové molo. „Přece jen je lepší, když pak o vás v novinách napíšou, že máte za milenku atraktivní a úspěšnou modelku, než když se dočtete, že jste se spustil s ‚exmilenkou pasáka‘,“ popisuje v knize Kmenta.

Krejčíř s Shimo měl ale svoje plány. Seznámil ji s Walterem Wardem – obchodníkem s lukrativními pozemky. Ale ne proto, že měl dobré srdce, samozřejmě z toho chtěl něco vytlouct. Konkrétněji luxusní pozemky na malém ostrůvku. Jenže Shimo s Wardem nic mít nechtěla. Při své naivitě netušila, že je jen součástí špinavého plánu.

Ward ji začal brát jako vlastní dceru, ale i tak si ji radši prověřil. Ač Shimo neměla o byznysu Warda a špinavém plánu Krejčíře ani ponětí, poradila mu, aby do projektu s Krejčířem Ward nešel. Tím si podepsala u Krejčíře rozsudek smrti.

Krejčířův spolupracovník Issa přišel krásnou Shimo varovat – Krejčíř zuřil a chtěl ji „oddělat“.  Tou dobou se Shimo také dostala až do centra módy Kapského města, ale Marissa jí nechtěla pustit. Shimo byla totiž její vstupenkou do světa slavných, což by jí u Krejčíře vysloužilo stálou přízeň. „Marissa ji proto citově vydírala a přemluvila ji, aby ještě na nějaký čas práci v Kapském městě odložila. Shimo byla měkká. A nechala se ukecat,“ vysvětluje Miloš.

Jenže Shimo neměla kde bydlet. Krejčíř jí nakonec nabídl bydlení v jedné jeho vile, kde žije jen jeden jeho zaměstnanec – Miloš. „Nejdřív jsem ji viděl na fotce. Podobiznu se Shimo jsem měl položenou na parkovišti u auta. Na obrázku byla její tvář a na druhé straně napsáno: ‚Nedotýkat se.‘,“ popisuje Miloš. „Až po pár měsících si začali být blízcí. Nejdřív zašli na večeři, pak si dali sklenku vína a občas zašli do kina. Nakonec prožili společnou noc. Milovali se a byli do sebe úplní blázni,“ stojí dále v knize.

Krejčíř nakonec pochopil, že Shimo obchod s Wardem nezhatila úmyslně. Vymyslel si tedy jiný plán, jak získat pozemky od Warda. Plán jak z hloupého filmu. Warda k podpisu smlouvy o prodeji pozemků chtěl zdrogovat. Podplacený notář a právník by vše potvrdili. A cena? Nula – ve smlouvě by stálo, že Ward už peníze převzal. A kdo ho měl zdrogoval? Přece Shimo.

Miloš si dal dvě a dvě dohromady a Shimo uklidil z dohledu. Krátce na to – v únoru 2012 – opustila Shimo Jihoafrickou republiku a vydala se do Prahy za Milošem. Předtím ještě dostala nabídku z Playboye, kterou odmítla. Zato Marissa tam chtěla být za každou cenu. Cenu, kterou Krejčíř bez problému zaplatil. Stala se Playmate října 2012. Nedlouho na to Marissa otěhotněla a v lednu Krejčířovi porodila syna.

„Krejčíř je velmi chytrý chlap. Ale nedbá na detaily. A to ho jednou dostane do problémů. Je cílevědomý. Ví, co chce. Je výborný řečník. Dokáže přesvědčit člověka i k nepravostem. Namaluje vám obrázek, který je sice falešný, ale přesvědčí vás, že je pravý. Je to takový našeptávač. Tichý ďábel. A hrozně pomstychtivý muž. Ale nakonec na to všechno dojede,“ prohlásila Shimo.

 

vasco ( 29. října 2014 21:10 )

No ČERVENÁ KNIHOVNA očima prostitutek o chloupek vyššího levlu a rádoby mafiánského slouhy HADR

tenzmrtodvedle ( 15. října 2014 18:47 )

Taky me tvuj fotr se*e.

tenzmrtodvedle ( 15. října 2014 18:47 )

Kdo? Tvuj spinavej fotr?

zkzkz ( 15. října 2014 18:31 )

Už by mohli toho z*m*r*d*a sejmout

co-teda ( 15. října 2014 17:14 )

ještě pořád? Ty náš asi pěknou Sr.a čku. Kup si Endiaron.

Zobrazit celou diskusi