Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

To musíte vidět: Takhle může parkovat jenom blondýna!

Autor: tp - 
12. října 2014
13:51

Dlouhé minuty popojíždění se zoufalým výsledkem. Tak parkovala jedna pražská blondýnka. Když nakonec svůj vůz opustila, nakopla ještě vedle stojící auta, jako by za to snad mohlo! Na tuto ženu by pasoval téměř každý vtip o ženách za volantem a hlavně... by se měla vrátit zpět do autoškoly!

Obyčejné parkování v Praze se pro mladou blondýnku změnilo v nekonečný boj, který však vzdala a nechala tak auto stát jen několik centimetrů od vedle stojícího auta. Navíc držela v ruce telefon, což její schopnosti zřejmě ještě více omezilo. Když se jí konečně podařilo zastavit, auto ještě popojelo pár desítek centimetrů, než si uvědomila, že by měla možná ještě použít ruční brzdu!

 Video z parkování:

Každý vtip o blondýnkách se v tu chvíli mění v realitu. Je skoro zázrak, že nenabourala několik dalších vozů. Zřejmě asi spěchala, jelikož po vystoupení z volkswagenu jen rychle zkontrolovala výsledek svého boje, spokojená asi nebyla a tak se rozhodla vybít si zlost na vedle stojícím autě, do kterého kopla! Pokud se nejedná o účelově natočený virál, měla by mladá slečna rychle nastoupit znovu do autoškoly.

 

 

jana1313 ( 12. října 2014 21:10 )

Znám čtyři celoživotní přírodní blondýny. Pro upřesnění - každá je z jiné rodiny. Takže to tvoje "do 15 let" rozhodně není žádné pravidlo. A nikdy nedávám do spojitosti barvu vlasů s inteligencí dotyčné, jelikož to je vážně hloupost.

jana1313 ( 12. října 2014 21:04 )

Přesně to mě taky okamžitě napadl že je to sehraný. Ty kluci to nezvládli, ty jejich poznámky zněly jak suše čtené z papíru. Absolutně nepřirozené Holka to zvládla odřídit perfektně podle scénáře (ale rozhodně není jediná co by to zvládla) ovšem ona zase přehrávala tak že to na konci vypadalo že je na plech, pokud ne rovnou fetlá, čemuž neodpovídal komentář pánů aktérů

naidka ( 12. října 2014 19:07 )

Kdyby to bylo zrežírované, tak před tou holkou klobouk dolů, tak na těsno zaparkovat, to je kumšt.

naidka ( 12. října 2014 18:16 )

Však by se ti dva, co natáčí video, tak nebavili, kdyby to žluté auto bylo jejich.

sores ( 12. října 2014 17:05 )

Ne jenom blondýny ale i brunety a zrzky!Vše se hází na kysličníkové obarvené ženský. Blondýna je max.do 15 let a pak automaticky hnědá, tak nevím co furt mají s těma blondýnama.Do 15 jsem měla téměř bílé vlasy a pak to šlo rychle, než jsem se nadála, byla jsem hnědovlasá. Takže se nepovažuji za blondýnu.Blondýna může být i černoška pokud se obarví.

Zobrazit celou diskusi