Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Náš nejmladší mučedník: Teroristé oslavují smrt desetiletého džihádisty!

Autor: shp - 
9. října 2014
18:04

V jeho věku si chlapci hrají s autíčky nebo akčními figurkami. On střílel ze skutečných zbraní a zabíjel bezvěrce ve jménu islámu. Při amerických náletech v Sýrii ale padl. Teroristé z Islámského státu nyní opěvují Abu Ubaidaha jako svého nejmladšího mučedníka.

Jeho dětskou mysl nebylo těžké přesvědčit, že ve jménu islámu má položit život. Teroristé ho nyní oslavují jako nejmladšího mučedníka a chtějí, aby šel příkladem dalším dětem.

„Abu Ubaidah a jeho otec se stali mučedníky, když zemřeli při amerických náletech před dvěma týdny,“ napsali teroristé na Twitter a ke zprávě přidali několik fotografií nebohého chlapce.

Ten je na fotografiích viděn s několika zbraněmi, jak se usmívá a je zapálený do teroristických aktivit. Islámský stát svou propagandou získává pod svá křídla čím dál více dětí a mladistvých.

A to nejenom ze Sýrie a Iráku, ale zejména Velké Británie a Spojených států, kde je četná menšina muslimů.

elza11 ( 22. prosince 2014 11:02 )

Americká senátní zpráva o mučení ukazuje, jak USA po 11. září vytvořili síť mučících věznic po celém světě. Falešné doznání na základě mučení se stalo i záminkou pro napadení Iráku a hlavním důkazem. Řada vrcholný představitelů USA se domnívá, že mučení nepřineslo adekvátní zprávy, ale nejvíce pomohlo islamistům v jejich náboru nových přivrženců. Mučící veznice CIA byly i v Evropě - Makedonie, Rumunsko, Litva, Polsko, hovoří se i o Itálii a Velké Británi. Rozsudky Evropského soudu pro lidská práva už odsoudili Polsko a Mekedoni. Nevím, zda i další.

oooo. ( 10. října 2014 15:20 )

tak tomu říkám, že život vás naučí... Jen ten mladej to měl za pár. Matky rodí děti proto, aby jim je jejich manželé nechali zabít, to je na hlavu.

papik ( 10. října 2014 12:25 )

Všichni přece víme, že američané nezabíjejí malé děti, ale malé teroristy a teroristky. Ten řitní alpinismus Blesku je něco strašného.

gogo ( 10. října 2014 11:53 )

Melu pravdu milé dítě. Nevím, čemu nerozumíš. Je to jasné jako že 1+1=2

aranka.erbova ( 10. října 2014 11:49 )

není co dodat

Zobrazit celou diskusi