Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Prvňák Honzík o své učitelce: Řekla »Drž hubu!« a zalepila mi pusu!

Autor: Pavel Schuster - 
6. října 2014
05:00

Do školy chodil sotva pár dní a místo hezkých zážitků si ze školy odnesl akorát trauma. Šestiletému Honzíkovi, i jeho spolužákům, učitelka rázně přikazovala, ať »drží hubu« a ve výsledku mu ústa dokonce přelepila lepicí páskou! Podle ní šlo ale jen o hru!

„Jedna maminka volala řediteli, že jí přišla holka se zalepenou pusou. Že byli ve škole a že jim paní učitelka lepila pusu. A vedle od sousedů to samé,“ vylíčila Blesku maminka šestiletého Honzíka počínání učitelky Kamily Králové (50). Na základní škole v libereckém Machníně to praktikovala zřejmě hned o začátku školního roku, do kterého se zapojila jako náhradnice.

„Ona nám říkala, že nemáme mluvit. Pak nám řekla, že máme držet hubu. Že nám jinak zalepí pusu páskou,“ souká ze sebe otřesný zážitek Honzík. Podle něho to ale nebyl žádná hra, učitelka byla rozčílená.

V první třídě jich je osm, jsou ale spojeni s dětmi ze třetí třídy. Paní učitelka zřejmě chtěl mít klid na výuku třeťáků, a tak mladší děti poslala si hrát na koberec. Jenže když nereagovali ani na povel »Drž hubu!«, přelepila jim ústa lepicí páskou!

Sama paní učitelka, která už zákonitě musí mít dlouhou pedagogickou zkušenost, má ale jiné vysvětlení. „Nebudu nic komentovat, všechno je zkreslené. Bylo by to zase tvrzení proti tvrzení. Kdo u toho nebyl, tak nemůže soudit. Bylo to špatné pochopení hry. A tím to pro mě končí. Vypínám telefon, nezlobte se,“ řekla Blesku po telefonu.

Video Zprávy: Drsná výuka žáků se zalepenou pusou! A rodinná krize Žilkové! - Blesk TV
Video se připravuje ...

Dostala padáka!

Jakmile jedna z otřesených maminek zatelefonovala do školy, věc se dala do pohybu. Zástupce ředitele Aleš Kozák s ní okamžitě druhý den ukončil pracovní poměr. Skončila tak po třech týdnech, jako náhrada za nemocnou učitelku. Škola si ji vybrala ze seznamu kantorů na webu krajského úřadu. Tam ale pořád figuruje.

.abcd.abcd. ( 10. října 2014 11:27 )

Máma Honzíka hulí a má naprosto vychlastanej hlas, ta asi výchově moc nedá. Nakopat a taky zalepit páskou hubu!

.abcd.abcd. ( 10. října 2014 11:26 )

A mě se její metoy líběj, konečně jedna odvážná, když to rodiče neuměj vychovat, aby to poslouchalo, tak si poradí

.abcd.abcd. ( 10. října 2014 11:22 )

Po dlouhý době nakoukneš pod svým nickem, jinak jsi tady denně pod jinejma, co?

.abcd.abcd. ( 10. října 2014 11:22 )

Když řekne dospělej: Nemluv, tak maj frackové bejt zticha. Já bych jim dal trauma, já bych dal otřeseným rodičům na perdel, si maj svý potomky líp vychovávat, kdo tu drzou, nevychovanou holotu má učit. Že nedostali rákoskou, můžou bejt rádi. Rodiče jim nevysvětlili co je škola? To není hřiště a i na hřišti platí zákony. Jděte se vycpat, bude se to rozmazlovat už od mala a v 10 nás to pak bude odstřelovat, páč jsme si dovolili jim něco zakázat. Učitelce vyznamenání a 10000 premie!!!!!

tigress ( 7. října 2014 20:38 )

Ty bláááho! Po dlouhé době nakouknu a svět se zbláznil.. vegeta pod nickem evelína, jak z pornoseznamky a Bumbácce konečně došlo, co je vegeta zač.. no to jsou mi novinky teda!

Zobrazit celou diskusi