Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Žijící členové Hitlerových Einsatzgruppen: Po světě běhá 80 nacistických vrahů!

Autor: Štěpán Šimůnek - 
7. října 2014
22:20

Mělo se za to, že nacisté zodpovědní za zvěrstva Hitlerovy Třetí říše jsou po smrti. Omyl! Středisko Simona Wiesenthala (SWC) prý objevilo 80 žijících členů jednotek Einsatzgruppen!

Zástupci SWC teď naléhají na německou vládu, aby zahájila vyšetřování. „Jde o osmdesát lidí, kteří byli členy Einsatzgruppen,“ prohlásil šéf SWC Efraim Zuroff . Šlo o nejmladší ze seznamu asi 1100 vrahounů, kteří podle všeho stále žijí!

„Zaslali jsme na německá ministerstva jejich seznam, jde o 76 mužů a čtyři ženy. Jsou to dnes velmi staří lidé, narozeni v období 1920 až 1924. Čas kvapí a něco se musí udělat,“ burcuje Zuroff . Německé ministerstvo spravedlnosti dopis SWC s podrobnostmi předalo centrálnímu úřadu pro objasňování nacistických zločinů.

Zabili milion Židů

Einsatzgruppen byly pohotovostní jednotky terorizující obyvatelstvo na zabraném území a likvidující Židy, inteligenci, duchovní a odbojáře.

V komandech smrti působilo na 3000 osob.

Mají na svědomí životy asi 2 až 3 milionů osob, z toho víc než třetiny Židů!

Vrazi byli odměňováni z majetku ukradeného obětem.

Způsob likvidace byl brutální: Muži si sami vykopali masový hrob, načež byli stříleni do týla. Ženy před popravou znásilňovali. Někdy oběti upálili v kostele nebo je uvnitř zmasakrovali granáty.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

zabibol ( 8. října 2014 07:58 )

80 nacistických vrahů=1 komunista.

cityjail ( 7. října 2014 22:47 )

No myslím že autor článku má bujnou fantazii-"běhá po světě 80 masových vrahů" myslím že v nejlepším případě se belhají o berlích nebo je vozej na kriplkáře-copak neumíš počítat pisálku,kolik je jim asi let?

Zobrazit celou diskusi