Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Při návštěvě bordelu dostal infarkt: Druhý den šel znovu!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia)
Autor: dce - 
30. září 2014
09:30

Lékařům, ale i policistům na Klatovsku pěkně zavařil starší Ital, který se do našich končin vydal pravděpodobně jako sexuální turista. Dva výlety do erotických podniků se mu ale příliš nevyplatily.

Italský turista (56) se nejprve vypravil do bordelu v Železné Rudě. Odsud ho ale s infarktem odvezla sanitka. Z nepodařeného dobrodružství si ale nic nedělal. Hned druhý den sï vybral jiný podnik stejného ražení a vydal se právě tam.

Na cestu se ale výrazně posilnil alkoholem. V Lubech u Klatov si objednal společnici rovnou na tři hodiny. „Vedení podniku byl ale podezřelý, a tak chtělo zaplatit předem. Jenže muž na zaplacení neměl, nějak se tam dohadovali, a tak byla na místo přivolána naše hlídka," uvedl velitel klatovských městských strážníků František Kacerovský pro server denik.cz.

Muži policisté naměřili při dechové zkoušce téměř dvě promile. „Když se dotyčná pracovnice dozvěděla, že cizinec prodělal den předtím infarkt a hrozilo nebezpečí, že by se mu něco takového mohlo stát znovu, tak nám za náš zásah ještě poděkovala," doplnil jeden ze strážníků.

buban ( 30. září 2014 14:16 )

ruzo71, alias sedmičkový jeníku či mladá modelko z Dánska-věnuj se svým platonickým návštěvám Pařížské a mě, moje kočky a moje syny si do těch tvých vyhulených úst neber. Svojí ubohou prodejnou úrovní mému Bubanovi nesaháš ani po jeho bílé ponožky (pro úchyly-přirozené zabarvení jeho tlapek).

ruzenka71 ( 30. září 2014 13:34 )

O tebe už není zájem žadny! Možna tak ten tvůj slepý,vypelichany kocour tě občas přelízne

buban ( 30. září 2014 12:41 )

Nejspíš způsobem sobě vlastním. No i strážníci jsou jen lidé a mají své dny...

doktorsafranek ( 30. září 2014 11:18 )

Ty tomu tak rozumíš ...To jsou poslední záchvěvy sexu, než muže pojme chladný hrob

doktorsafranek ( 30. září 2014 10:57 )

Hm no. Kolik lékařů asi mluví italsky? Pochybuji, že gentleman pochopil vážnost svého stavu. Že bnemá chodit hned do nevěstonce mu nejspíš nikdo neřekl

Zobrazit celou diskusi