Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Maminka zavražděné Elišky prozradila: Proč jsem nepřišla na mši za mou dceru

Autor: Pavel Schuster - 
25. září 2014
05:00

Nejen rodinu, ale i celý Klášterec nad Ohří vražda Elišky (†9) zasáhla. I proto se konalo veřejné rozloučení. Na to ale už její máma nepřišla.

Zdrcující dny od předminulého úterý zažívá celá Eliščina rodina. Vysvobozením z úporného čekání byl pondělní pohřeb. Sbohem Elišce, kterou znásilnil a zavraždil její příbuzný Roman K. (25), dala maminka Alena (28), babička Anička, tatínek Tomáš, strýc Honza a blízký rodinný kruh. Téměř ti samí se sešli i následující den na veřejném rozloučení v místním kostele. Ale bez maminky! Proč nepřišla?

Nálada mezi místními totiž k mamince Aleně není příliš přívětivá. Povídá se, že odjela do Loun za svým přítelem poté, co si odbyla pohřeb, a že ji zbytek nezajímá. Negativní názory zřejmě pramení už z předminulého týdne, kdy se Eliška ztratila a veřejnost se dozvěděla, že se o dívenku starala babička Anička.

„Rozloučení proběhlo v kruhu rodinném v pondělí. Elinka ví, že jsem byla s ní, v úterý to bylo pro veřejnost. Médií už bylo dost, nepotřebuji se už více ukazovat,“ napsala v textové zprávě Blesku maminka Alena.

Bojkot rozloučení?

 V kostelíku se na zádušní mši i přes předchozí velký zájem sešla asi jen čtyřicítka lidí. Už dříve babička avizovala, že veřejné rozloučení bude i pro děti ze ZŠ Krátká, aby se s Eliškou mohly rozloučit. Z nich ale nepřišel nikdo.

V Klášterci od pondělí panuje zahořklá nálada. Místní si stěžovali, že nemohli na pohřeb už v pondělí, přestože ho podle informací Blesku hradilo město.

Video Žal a slzy pro andělíčka Elišku: Takhle se s ní loučila rodina! - Pavel Schuster, Petr Soukup, David Malík
Video se připravuje ...

 

petrusaa ( 1. listopadu 2014 17:10 )

Dokud se budou rodit děti jako nástroj sociálních příspěvků,ak to půjde s námi s kopce,Horor film třída 8.A včera a předvčírem na ČT1,najdete ho v archivu.Kde třída 8.A převážně z cikánů nepřečte souvisle ani jednu stránku.Jak dolezli do osmičky mi hlava nebere.

prasulka ( 10. října 2014 19:42 )

prasulka ( 10. října 2014 19:40 )

prasulka ( 10. října 2014 19:40 )

prasulka ( 10. října 2014 19:39 )

Zobrazit celou diskusi