Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Princové William a Harry trnou strachy: Teroristé vězní jejich kamaráda!

Autor: shp - 
19. září 2014
10:14

Princi Williamovi, který má strach o svou těhotnou manželku Kate, přibyly na čele vrásky. John Cantlie, muž, kterého zajali islamisté a jenž se objevil na posledním videu teroristické organizace Islámský stát, je totiž kamarád jeho a prince Harryho.

William a Harry se s Johnem seznámili v roce 2008, kdy se společně účastnili charitativního motocyklové jízdy v Africe. Zatímco členové královské rodiny se ho přímo závodili, aby získali peníze pro dobročinné účely, Cantlie byl oficiálním fotografem celé akce.

Společně mají za sebou přes 1600 kilometrů dlouhou jízdu v Jižní Africe, která trvala osm dní. John s William a Harrym žil, jedl, spal a jezdil společně. Během této doby se velmi sblížili. Zvlášť Harry si s fotografem notoval ohledně motocyklů.

Teď mají princové strach, Cantlie se objevil na posledním videu Islámského státu. Na něm obhajoval své věznitele. „Jsem vězeň, to nemůžu popřít, ale potom, co jsem viděl, jak mě opustila vláda a můj osud leží v rukách Islámské státu, nemám co ztratit,“ prohlásil na záznamu.

Cantlie, který byl zajat v Sýrii před dvěma lety, je již třetím Britem, o němž je známo, že skončil v rukách Islámského státu. Humanitární pracovník David Haines byl popraven, Alanu Henningovi stejný osud stále hrozí. Stejně jako kamarádovi britských princů.

zelena.karkulka ( 20. září 2014 00:17 )

živě to vidím-nervozitou mají okousaný pazoury

popocatepetl ( 19. září 2014 16:29 )

Někdo z otcových předků pocházel z Česka. To by pak žádný Wágner, Vágner, Bohm, Bém, Schiiler, Šiler atd. atd. nebyl Čech.

tochadda ( 19. září 2014 14:00 )

No,tak teď když to bulvár vykecal, si opičáci na "kamarádovi" tuplem smlsnou, jste volvové, co za pár stříbrných prodají i vlastní matku

popocatepetl ( 19. září 2014 12:41 )

Ve stejném duchu si vy v Blesku tisíckrát rozmyslete, než o nějaké Chorvatce, co prchla k teroristům, píšete jako o Češce. Člověk by čekal, že máte chytřejšího šéfredaktora.

popocatepetl ( 19. září 2014 12:39 )

Tohle spolehlivě nezveřejnili princové, Buckinghamský palác, ani nikdo z britské vlády. To zveřejnil nějaký "kamarád" uneseného, který si vzpomněl, že byl na téhle ccestě s princi a připadlo mu to jako skvělá informace, za kterou britský bulvár určtě hodně zaplatí. Tak mu skoro jistě podepsal ortel! Doufám, že ten bulvár, co tuto informaci první zveřejnil, si podají jak britské bezpečnostní služby, tak rodina uneseného, a zničí ho stejně jako před pár lety bohorovné News of the World.

Zobrazit celou diskusi