Pátek 3. května 2024
Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav
Oblačno, déšť 19°C

Nehoda autobusu, při které zemřeli dva lidé: Totožnost ženy stále neznámá!

Autor: ČTK, tp - 
11. září 2014
21:19

Totožnost ženy, která zemřela po nehodě autobusu na Táborsku, stále není známá. Při neštěstí zemřeli dva lidé, druhou z obětí je řidič autobusu. Stále není jisté, co se vlastně stalo a proč sjel autobus ze silnice do příkopu, kde následně narazil do elektrického vedení a začal hořet.

Policie stále nezná totožnost ženy, která zahynula při středeční nehodě autobusu u Plané nad Lužnicí na Táborsku. Žena a řidič uhořeli uvnitř autobusu, který narazil do trakčního vedení železniční trati.

Policistům se zatím neozval nikdo, kdo by ženu postrádal. ČTK o tom informoval jejich mluvčí Miroslav Doubek. Nehoda, při níž bylo navíc zraněno šest lidí, způsobila škodu za 3,7 milionu korun. "Škoda na autobusu činí 3,2 milionu korun a na trakčním vedení 500.000 korun," uvedl Doubek. Policisté případ stále vyšetřují a ozvali se jim další svědci, kteří údajně tragédii viděli. Autobus společnosti ČSAD Jihotrans cestoval na pravidelné lince České Budějovice - Praha.

Autobus, který po nehodě narazil do stožáru trakčního vedení železniční tratě, začal po havárii hořet. Stale se to na pravidelné lince České Budějovice - Praha a autobus patřil společnosti ČSAD Jihotrans.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi