Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Obama na magickém místě: Bloudil ve Stonehenge, fotil se s rodinkou!

Autor: tp - 
6. září 2014
12:59

Barack Obama (53) nemohl ve Walesu chybět na summitu NATO. Než se však vrátil zpátky do Bílého domu, udělal si ještě jednu drobnou odbočku. Vyrazil se podívat na Stonehenge. Procházel se mezi obřími kameny, žasl a dokonce se nechal vyfotit s rodinkou náhodných kolemjdoucích, kteří neskrývali potěšení z toho, že měli možnost sejít se s prezidentem USA. Dokonce ho chtěli pozvat na kafe.

Prezident Spojených států amerických Barack Obama se nechal svézt jeho helikoptérou Marine One ze summitu NATO, který se konal ve Walesu, na památné místo Stonehenge. Překvapil zde i rodinku občanů, kteří neváhali a hned se s Obamou vyfotili. Následně litovali, že ho ještě nepozvali na kávu.

Pomohl nevědomky na výzkum rakoviny

Při návštěvě Stonehenge, což je jedna z nejstarších a nejhodnotnějších památek v Anglii, potkal i rodinku, která zde byla také na návštěvě a prohodili spolu pár vět. "V tom okamžiku jsem mu potřásl rukou a pak si podal ruku i s ostatními," následně řekl, že "je to krásné místo, vy tady žijete?" rozpovídala se matka rodiny pro server dailymail.co.uk. "Řekli jsme, že jsme se právě přestěhovali do této oblasti a řekl, že je tu krásné ticho, klid a čerstvý vzduch. "

Paní Ruffle, která mluvila s Obamou, shodou okolností organizuje závod, který má pomoci s výzkumem rakoviny. A po sdílení fotografie s Obamou jí několik lidí poslalo na výzkum 2 400 liber.  Na závěr ještě řekla: "Měli jsme ho pozval zpět na kávu."

Barack Obama si tak užil návštěvu a postaral se také o zážitek pro několik lidí na celý život. Prohlídka se mu nakonec velice líbila, což při odchodu jasně naznačil zdviženým palcem jednomu z fotografů.


vosavopruz ( 6. září 2014 21:22 )

 go go Obama go,ou jeee

srdcovadama111 ( 6. září 2014 19:36 )

dík za tip

abcd.adcb ( 6. září 2014 16:46 )

Koukal, jestli by se to nedalo taky ukrást.

inkanela ( 6. září 2014 16:21 )

 tam svedomi nevypere

abcd.adcb ( 6. září 2014 16:14 )

Vrátil ji do ZOO.

Zobrazit celou diskusi