Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Těžká nehoda autobusu: Řidič zemřel, těhotná žena skončila popálená!

Autor: shp - 
5. září 2014
14:20

Skřípání brzd, křik a následný náraz. Na silnici mezi Bratislavou a Myjavou se odehrála děsivá nehoda autobusu, která stála život řidiče. Při neštěstí bylo zraněno 33 lidí, tři z nich jsou děti!

Neštěstí se stalo před půl jedenáctou dopoledne. Na místě zasahovalo 22 hasičů, posádky deseti sanitek a dva záchranářské vrtulníky.

Nehoda se neobešla bez oběti. Řidič (†52) na místě podlehl svým zraněním. S řízením autobusu měl několikaleté zkušenosti.  

Příčina nehody je předmětem policejního šetření, ale podle Nového Času se objevily dohady, že chtěl řidič předjet vozidlo údržby silnic, nezvládl řízení a autobus převrátil.

Havárie autobusu má mnoho zraněných. V nemocnici skončilo 33 lidí, tři z nich jsou děti. Těhotná žena (27) musela být hospitalizována s vážními zraněními.

Další žena utrpěla těžké poranění ruky. Končetina jí musela být amputována. Lékaři mají nyní s oběťmi nehody plné ruce práce a snaží se pomoci nejhůře zraněným.

bizon_pepa ( 5. září 2014 16:19 )

U nás se nic neděje. Ještě, že to můžeme importovat se Slovenska. Tam je toho dost.

evita5555 ( 5. září 2014 14:51 )

Zasa niekto zaspal alebo telefonoval. Tá cesta je rovná, je tam 80tka a z pohľadu vodiča autobusu by videl čokoľvek na ceste s takým predstihom, že keby sa venoval riadeniu, nič také by sa nemohlo stať. Je to štvorprúdovka, miesta dosť aj pre tri autá vedľa seba. On si to zavinil sám, ale čo chudáci tí pasažieri.

Zobrazit celou diskusi