Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Studentka Emma: Kvůli znásilnění nosí matraci!

Autor: kat - 
5. září 2014
06:30

Někomu může studentka Emma (21) z USA připadat jako bezdomovkyně. Všude s sebou totiž nosí matraci! Na spaní ji ale nemá, naopak jí připomíná hrůzný zážitek!

Ve škole, na ulici, v autobuse... Emmu všude uvidíte jedině s tmavě modrou matrací z postele, ve které byla před dvěma lety brutálně znásilněna!

Originálním způsobem se tak snaží bojovat za vyloučení násilníka z Columbijské univerzity. „Ve vlastní posteli na koleji jsem byla znásilněna! Tu matraci s sebou nosím, aby lidé viděli, že se to může stát kdekoli,“ vysvětlila Emma Sulkowicz, proč se s otřesným zážitkem vyrovnává zrovna tímto způsobem.

Zatím bez trestu

Než s tím ale Emma začala, snažila se nahlásit znásilnění vedení školy. „Nikdo mi nevěřil. Že prý není možné análně znásilnit ženu bez použití lubrikačního gelu. Bohužel já už dobře vím, že to jde,“ popsala studentka svou bezmoc. „Bylo strašné všechno do detailu popisovat, lidem, kteří věřili jeho báchorkám o mých zvrhlých sexuálních touhách.“

A i když ze znásilnění téhož mladíka obvinily dvě další dívky, nebyl potrestán! „Nebudu mít klid, dokud ho budu na půdě univerzity potkávat. Do té doby taky budu vláčet tuhle věc,“ svěřila se Emma.

prycsvladou ( 5. září 2014 06:47 )

 no tak jí pěkně protáhl kadák a ted tu o červené karkulce

Zobrazit celou diskusi